• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Riza Durmisi raser mod Brøndby-ledelse: Hvor pinligt er det lige?

Foto: Getty Images

Den 26-årige venstre back er alt andet end tilfreds med Brøndbys ledelse.

Af Victor Risager

Riza Durmisi har de seneste dage indikeret en skuffelse over Brøndby IF på de seneste medier, og nu sætter han ord på situationen i et stort interview med B.T

I interviewet fortæller venstrebacken, der mod forventning blev i Lazio på transfervinduets sidste dag, at han troede, at han havde en aftale med Brøndby på plads. Faktisk havde han også afviste blandt andre Celta Vigo og Alanyaspor for at gå ned i løn og komme "hjem" til Vestegnen.

Men i sidste ende valgte Brøndby IF i stedet at hente paraguayanske Blas Riveros, og det fortalte klubben ikke til Riza Durmisi, som måtte læse om transferen i medierne. 

Læs også:Danske stadions forbliver tomme: Regeringen forlænger restriktioner

Derfor har Riza Durmisi altså nu givet sin utilfredsfed til kende på de sociale medier og sidenhen i interviewet med B.T. Han føler nemlig ikke, at Brøndby IF har behandlet ham ordentligt, når han har gjort de ting, han har gjort, for Brøndby og sikret dem penge - blandt andet via transfers. 

- Det gjorde klubben også (tjente penge, red.), da jeg skiftede fra Betis til Lazio. Og så siger folk, at det var på grund af penge, at jeg ikke kom tilbage nu. Jeg har så stort et Brøndby-hjerte og er fan af klubben. De kunne godt bare have meddelt mig det direkte, så jeg ikke stod og ventede. Det er det, der gør mig irriteret. Og det er derfor, jeg postede min story på Instagram. Loyalitet skal gå begge veje. Jeg ville vise, hvad loyalitet er, når Kamil Wilczek skifter til FCK, så ville jeg komme tilbage og kæmpe for klubben. Skal en Brøndby-dreng som mig virkelig finde ud af, at de har signet med en anden, på nettet? Hvor pinligt er det lige?, siger Riza Durmisi til BT. 

Læs også:Transfer: Fik AGF eller AaB den bedste midtbanespiller?

Samtidig understreger 26-årige Riza Durmisi, at han ikke kommer til Brøndby til vinter, og at han først kommer tilbage, så længe at en specifik person er i ledelsen.

B.T. har desuden også været i kontakt med Carsten V. Jensen, der er fodbolddirektør i Brøndby IF og forholdt ham citaterne. Han understreger, at Brøndby i transfervinduet har handlet i klubbens bedste interesse. 

Riza Durmisi spillede i Brøndby IF indtil sommeren 2016, hvor han skiftede til Real Betis. Siden har han spillet i Lazio og OGC Nice.  

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 4. spillerunde

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020