• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Rømer: Var dømt ude - Nu går vi efter miraklet

Foto: Getty Images

Der er høj-spænding i nedrykningskampen efter Lyngbys sejr over AaB.

Af Oliver Okstrøm

Lyngby snuppede mandag en særdeles vigtig 2-1-sejr over AaB i nedrykningsdramaet, som nu betyder, at de to sammen med AC Horsens deler de tre laveste pladser i Superligaen med 27 point hver.

Dermed er der maksimal spænding på lørdag, hvor nedrykningsspillet skal afgøres. Efter kampen var Lyngby-anfører Marcel Rømer selvsagt godt tilfreds med sitautionen. Det slår han fast i et interview med Discovery+.

- Det er forløsning. Der er stadig meget, der skal gå vores vej med, at AaB skal miste point, og vi skal samtidig få flere. Der er intet, der er afgjort endnu, men nu har vi gjort det åbent til sidste spillerunde, og det var vores mål for i dag, siger Rømer.

Han kommer desuden ind på, at han er enormt stolt af, hvordan de har klaret sig efter en begyndelse på sæsonen, hvor de hurtigt kom langt bagefter de øvrige hold i rækken.

- Vi var dømt ude af alle, men vi er i spil i sidste kamp. Vi går efter miraklet, og hvis vi lykkes med det, så kan vi være stolte. Dem og os, klubben, alle, fortæller anføreren og kommer ind på, hvordan troen er på tingene.

- Dem der overlever i sidste ende, det er dem, der har fortjent det. Jeg synes, at vi er de bedste af os tre, men det betyder ingenting, hvis ikke vi får de tre point i Horsens. Der skal vi bare gøre stadion kongeblå, fortæller Rømer.

Sejrsmålet kom lige efter pausen, hvor Gytkjær sendte bolden i kassen. Det mål kan man se i toppen af artiklen.

Selv gjorde Rømer sig da også særligt bemærket i kampen. Læs mere om det her.