• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Obaida El-Itr

Rørt Lyngby-chef: Fortjener at få deres far hjem

Foto: Getty Images

Lyngby-cheftræner Freyr Alexandersson skal bruge den næste tid med familien efter en hård tid mentalt og fysisk.

Af Obaida El-Itr

Tipsbladet i Horsens

Lyngby Boldklub gjorde det. Lørdag formåede De Kongeblå at sikre sig overlevelse i Superligaen efter en chancefattig 0-0-kamp i Horsens. Det så længe ud til, at både Lyngby og Horsens ville rykke ned, da der heller ikke blev scoret i kampen mellem AaB og Silkeborg.

Men med et kvarter tilbage af opgøret i Aalborg kom udeholdet foran, og så brød jublen løs overalt på Nordstern Arena Horsens. Nu kunne Lyngby nøjes med et point, mens Horsens fortsat skulle jagte sejren.

Stillingen ændrede sig dog ikke i begge kampe, og så kunne de medrejsende Lyngby-fans høres ved slutfløjt, mens hjemmeholdets fans stille forlod stadion - næste år står den på 1. Division.

Efter kampen var Lyngby-cheftræner Freyr Alexandersson naturligvis rørt, og i et interview med Tipsbladet og den øvrige fremmødte presse beskrev han følelserne.

- Wow, det betyder utrolig meget. Jeg har svært ved at beskrive det, det er fandme stort. Jeg er utrolig stolt og glad på alle involveredes vegne. Jeg er lidt tom lidt nu, men jeg kan fornemme i min krop, hvordan jeg har det.  Det er noget unikt, jeg skal lige fatte det her.

Hvordan skal i feste?

- Det må gutterne svare på, de skal bare feste. Jeg kommer til at hygge mig i bussen og høre på alle røverhistorierne -  jeg skal bare nyde det. Og så skal jeg tidligt hjem, for jeg har ikke mere at give, så jeg skal bare ligge i min seng.

- Vi møder ind i morgen, det må gerne være med lidt alkohol i blodet eller lidt tømmermænd. Der er nogle spillere, jeg vil sige farvel til, og desværre skal vi snakke lidt om opstart.

Alexandersson, som var meget bevæget, fortalte om en udfordrende tid på familiefronten.

- Jeg har ikke været til stede for min familie den seneste måned - både mentalt og fysisk. De fortjener at få deres far hjem nu. Jeg har givet alt.

- Jeg savner dem, det er svært at være i denne verden engang imellem, for mentalt er man forskellige steder. Min mor var på besøg for to uger siden, og jeg kan ikke huske en eneste samtale med hende. Nu skal jeg hjem og passe min familie.

Med dagens resultater ender Lyngby på 10. pladsen, mens Horsens og AaB rykkede ud  - som henholdsvis nummer 11 og 12.