• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

- Roony Bardghji har færdigheder til at spille SL

Foto: Getty Images

FC Københavns svenske stortalent kan måske meget snart komme i aktion i dansk fodbolds bedste række. Han fylder 16 den 15. november.

Af Kenneth Jensen

Når Roony Bardghji den 15. november 2021 fylder 16 år, er han også fri til at spille førsteholdsfodbold i Danmark.

Den svenske stortalent, der har vist sig godt frem, siden han for snart et år siden rykkede til FC København fra Malmö FF, kan være i betragtning til FC Københavns førstehold snart.

 Sune Smith-Nielsen, der er udviklingsdirektør i FC København, fortæller i Købmændendes Klub, at det er en beslutning, som Jess Thorup skal tage.

- Roony har alle færdigheder til at gå ind og spille Superliga-fodbold, men Jess skal jo vurdere, om der er nogen, der er bedre, for vi har ikke travlt med Roony. Han kan sagtens vente - han har masser at lære i vores U19-miljø, men det er klart, at vurderer Jess, at han kan hjælpe med at få point, er det den timing, vi før har snakket om. Så må han vise, om han kan bidrage med det, siger Sune Smith-Nielsen i interviewet.

Du kan se Sune Smith-Nielsen fortælle mere om FCK-talentet i afspilleren øverst - her siger tidligere FCK-direktør Niels-Christian Holmstrøm også lidt om, hvad han har set fra den 15-årige svensker.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020