- Roony kommer til at trække sorteper
Foto: Getty Images
Superliga

- Roony kommer til at trække sorteper

FC Københavns Roony Bardghji skal finde en ny klub, lyder det fra Discovery-ekspert.

Konkurrencen på de offensive pladser i FC København er skræmmende.

Elias Achouri, Andreas Cornelius, Mohamed Elyounoussi, Diogo Goncalves, Viktor Claesson, Orri Oskarsson, Jordan Larsson, Paul Mukairu og Roony Bardghji kæmper alle om en plads i statopstillignen, men cheftræner Jacob Neestrup bliver nødt til at skuffe mange.

Den 17-årige svensker Roony startede inde mod Vejle i 3-2-sejren og kom på måltavlen. Men når alle de offensive spillere er klar, ryger han på bænken.

Det mener Discovery-ekspert Flemming Povlsen.

- Han (Roony, red.) kommer til at trække sorteper, det er jeg ikke i tvivl om. Det han kan gøre godt her i starten er at spille gode kampe, så han kan komme væk i dette transfervindue og finde en ny klub, så han ikke kommer til at bruge alt for meget tid på bænken og ikke få de minutter, som er så vigtige for en ung spiller, siger han efter Vejle-kampen.

Lars Jacobsen er ikke helt enig med sin kollega:

- Jeg er ikke så sikker på, at han skal væk, Flemming. Det tror jeg ikke. Der skal nok komme spilletid til Bardghji, hvis han leverer som i dag (mod Vejle, red.). Han skal slå til på de rigtige tidspunkter, for han får ikke chancer på chancer når konkurrencen er så stor.

Du kan se eksperterne diskutere Roonys situation i videoen øverst i artiklen.