• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Roony reagerer på rygter: Et svært spørgsmål

Foto: Getty Images

Roony Bardghji forholder sig nu til de mange rygter, der sætter FC København-kometen i forbindelse med en række europæiske storklubber.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter sejrsmålet mod Manchester United er det bestemt ikke utænkeligt, at Roony Bardghji på et tidspunkt kan blive et rekordsalg i Superligaen. 

FC København-profilen er i den seneste tid blevet sat i forbindelse med en række store klubber, herunder Chelsea, Newcastle, Barcelona, Bayern München, Ajax, Brighton, Crystal Palace og Nice. 

I et interview med Göteborgs-Posten har Roony Bardghji nu kommenteret de mange rygter. 

- Det er sjovt. Det betyder, at man gør noget godt. Men som jeg har sagt før, så tænker jeg ikke så meget over det. Jeg spiller i København, og jeg er af sted med landsholdet nu. Men det er stort, og jeg er glad for, at de kigger på mig, siger Roony Bardghji. 

Roony, der torsdag kom på tavlen i det svenske U21-landsholds 3-0-sejr over Finland, føler sig klar til en af Europas store ligaer. 

- Det er et svært spørgsmål. Jeg har stor selvtillid, og jeg føler, at jeg er klar til hvad som helst. Jeg siger ikke, at jeg skal af sted nu, men jeg har selvtilliden, uanset om det sker nu eller senere. 

- Lige nu er jeg i København. Jeg udvikler mig i hver eneste kamp og i hver eneste træning. Det er det vigtigste for mig, den udvikling. Det sker, når det sker, men jeg ved ikke hvornår. 

Roony Bardghji, der onsdag fyldte 18 år, har i denne sæson scoret 10 mål i 24 kampe for FC København.