Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Kun to kandidater tilbage: Den ene er fra FCK

Den norske fodboldklub Rosenborg jagter en ny cheftræner, og klubbens sportschef er fortsat vild med FC Københavns U19-træner.

De har været på besøg i Danmark for at tale med Alfred Johansson, men indtil videre er svenskeren fortsat træner for FC Københavns U19-hold. 

Spørgsmålet er bare, hvor længe Alfred Johansson er det. Rosenborg lader til at være helt vild med den 33-årige U19-træner.

Og næste uge kan blive afgørende i jagten på Alfred Johansson. Det skriver Nettavisen i Norge.

Hidtil har Rosenborg BK's sportslige ledelse ikke haft mandat fra bestyrelsen til at gå i konkrete forhandlinger om Johansson, men det er ventet, at man mandag får det ønskede mandat til at indlede forhandlinger med FC København - der er nemlig møde i bestyrelsen.

Dog lyder det i samme medie, at FCK vil vente til senere i ugen med eventuelt at tale med den norske klub, da der lige nu er stor fokus på både U19-kampen mod Galatasaray samt førsteholdets Champions League-opgør samme tirsdag, hvor der er en plads i ottendedelsfinalen på spil.

Alfred Johansson er anset som et stort trænertalent, og sportschef i Rosenborg, Mikael Dorsin, skal have svenskeren og den midlertidige træner Svein Maalen som de to tilbageværende kandidater til cheftrænerjobbet.

Vurderingen er, at Rosenborg helst vil have Alfred Johansson, men det kræver altså, at man kan nå til enighed med FC København og den svenske træner.

For et par uger siden talte Tipsbladet med Alfred Johansson om netop Rosenborg, som han har været kædet sammen med på rygteplan i et stykke tid.

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til. Der er så mange rygter i fodbold, og jeg har fokus på tingene her, sagde han dengang.

FC København spiller efterårets næstsidste kamp, når man lørdag aften møder Silkeborg IF på udebane i pokalturneringen.