• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ross: Vi skal have kigget på vores indstilling

Foto: Getty Images

Mathias Ross kan godt se, at det er svært at komme tilbage, når man er bagud med fire mål, men indstillingen skal være der, mener han.

Af Oliver Okstrøm

AaB løb ind i et stort nederlag på hjemmebane lørdag, da de blev kørt over 0-4 af FC Nordsjælland. Her var det en kamp, hvor nordsjællænderne var særligt skarpe lige før og efter pausen.

Herefter i opgøret mener AaB-forsvareren Mathias Ross, at der manglede noget fra nordjyderne. Det fortæller han i et interview med Nordjyske.

- Det siger jo sig selv, at det er svært at komme tilbage, når man er nede med fire mål, men selvfølgelig skal vi have kigget på vores indstilling den sidste halve time, siger han og fortsætter:

- Vi skal spille, indtil fløjten har lydt for sidste gang. Jeg synes egentlig, at vi gjorde det okay, da vi ændrede vores formation til 5-3-2, men det var ikke godt. Det var en skidt kamp, lyder det fra Mathias Ross.

Endvidere fortæller han, at nu handler det om, at AaB'erne skal videre - og gerne hurtigt, ligesom han peger på, at det nu er tid til, at de mander sig op. AaB er da også stadig uden point efter deres første tre kampe kampe i mesterskabsspillet.

Næste kamp for AaB er mod AGF på udebane.