• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Rud: Almebäck er topprofessionel

Rud: Almebäck er topprofessionel
Illustration

Brøndbys sportsdirektør Per Rud vil ikke afvise, at Michael Almebäck kan blive solgt, men han understreger, at klubben er meget glade for den svenske forsvarsspiller.

Af Ole Hoffskov

Michael Almebäck startede som midterforsvarer i Brøndby, men så gled han ud på højreback for derefter at glide helt ud på bænken. Nu er han gledet hele vejen ud af Brøndby-truppen. Af taktiske årsager er han ikke med, når de blå-gule i aften spiller hjemmekamp mod Silkeborg - et faktum, der skuffer den svenske forsvarsspiller.

Michael Almebäck bliver i øjeblikket sat i forbindelse med OB, og nogle har utvivlsomt tænkt den tanke, at "taktiske årsager" kan være et røgslør for, at svenskeren i virkeligheden er på vej væk fra Brøndby og derfor ikke spiller i aften.

Men det afviser sportsdirektør Per Rud.

- Det har overhovedet ikke noget med det at gøre. Det er klart, at Michael helst vil spille, men jeg må bare sige, at han er topprofessionel, og han arbejder stenhårdt for tingene. Selvfølgelig vil man helst, at de spillere, man henter udefra, også kommer til at spille, men det er selvfølgelig også Frederik Holsts fortjeneste. Lige nu er det ham, der er lidt foran i kampen om at spille højreback, og det er vi som klub også stolte af, da han er en af vores egne, siger Per Rud til tipsbladet.dk.

Han vil ikke afvise, at Michael Almebäck kan blive solgt i løbet af sommeren, men skulle det ikke ske, beholder man meget gerne svenskeren i klubben.

- Det skal være økonomisk lukrativt for os, hvis vi skal slippe Michael, og der skal også være nogle klubber, der er villige til at byde på ham. Det er et langt transfervindue, og der kan ske meget, men vi er meget glade for Michael, og han er en rigtig god mand at have i truppen, siger Per Rud og afviser at kommentere på rygterne om OB.

Michael Almebäck har to år tilbage af sin kontrakt med Brøndby.