Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 12. runde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

FC København er tilbage på førstepladsen, FC Nordsjælland fik hul på bylden og vandt igen, Silkeborg IF fortsætter derudaf, og Brøndby IF spillede for første gang i sæsonen uafgjort i en ligakamp. Der er rigeligt at tage fat i efter 12. runde i Superligaen.  

Her sætter vi fokus på de præstationer, der var udover det sædvanlige.

Vi er klar med Rundens Hold - denne gang sat op i en 4-3-3 opstilling:

Målmand: Andreas Hansen, FC Nordsjælland (2.)
For femte gang i sæsonen holdt Andreas Hansen og FC Nordsjælland buret rent, og den 28-årige keeper leverede også fine statistikker: Næstflest redninger i runden med fem styks og flest afleveringer blandt målmænd med 41. Også Patrick Pentz fra Brøndby gjorde det godt.

Højre back: Sean Klaiber, Brøndby IF (3.)
Den tidligere Ajax-spiller fortsætter sit flotte indtog i Brøndby. Det var en stærk præstation mod Randers, hvor han især fik vist sine kvaliteter offensivt ved at komme til indlæg. Og så spillede han en hovedrolle i Brøndbys noget bizarre 2-2-mål.

Central forsvarer: Tobias Mølgaard, AGF (1.)
At Tobias Mølgaard skulle blive centerback, lå ikke lige i kortene, da han kom til AGF. Men det er han blevet, og hvilken en! Den hurtige og hårdtarbejdende forsvarsspiller har virkelig fundet sig til rette i tremandsforsvaret, hvor hans kvaliteter virkelig kommer til sin ret.

Central forsvarer: Adamo Nagalo, FC Nordsjælland (2.)
Den 21-årige burkiner fortsætter med at imponere. En stærk præstation med en god håndfuld clearinger og vundne dueller, og så viste han endnu engang, at der sidder en yderst præcis afleveringsfod på ham.

Venstre back: Christian Sørensen, FC København (1.)
Det gælder om at være klar, når man får chancen. Og det var Christian Sørensen, da Birger Meling udgik med en skade i weekenden. Et rigtig fint indhop, hvor han fik lavet en assist og skabt adskillige chancer. 

Midtbanespiller: Oliver Sørensen, FC Midtjylland (3.)
I sæsonens første mange kampe blev det hverken til mål eller assists for Oliver Sørensen. Men nu har han da for alvor fået hul på bylden. To mål og en rolle som matchvinder mod OB mandag aften, og han står nu med tre mål og ét oplæg i sine seneste tre Superliga-kampe.

Midtbanespiller: Mikael Anderson, AGF (2.)
Tobias Bech stjal alle overskrifterne, men Mikael Anderson var også en fornøjelse at se for AGF mod Lyngby. Da han blev rykket tilbage på banen, skabte han masser af chancer og kom selv til afslutninger. Den løbestærke midtbanespiller var alle vegne.

Midtbanespiller: Rasmus Falk, FC København (3.)
Han scorer ikke så ofte, og han assisterer heller ikke ofte, men nøj, hvor er Rasmus Falk en god fodboldspiller. Det beviste han igen i FC Københavns sejr over VB, hvor han skabte et hav af chancer og var dirigenten på “løvernes” midtbane.

Angriber: Tobias Bech, AGF (3.)
Den 21-årige kantspiller blev den helt store vinder af, at AGF skiftede formation tidligt i kampen mod Lyngby. Han røg op som angriber, scorede to fine mål og sikrede “De Hviie” en yderst tiltrængt sejr.

Angriber: Alexander Lind, Silkeborg IF (5.)
Superligaens topscorer fortsætter med at score. Nu står han med 10 mål og to assists i 12 kampe, og Stig Tøftings forudsigelse med, at Alexander Lind slutter efteråret med samme antal målinvolveringer som antal kampe holder stik indtil videre.

Angriber: Stephen Odey (1.)
Lasso Coulibaly eller Stephen Odey? Det var til stor debat på redaktionen, men Stephen Odey tager pladsen på rundens hold foran holdkammeraten, omend begge var gode mod Brøndby. Odey scorede og var konstant truende mod Brøndbys forsvar, og han begynder efterhånden at ligne den bedste udgave af sig selv igen.

I parentes bemærket antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.