• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 16. runde

Rundens Hold i Superligaen - 16. runde
Illustration

Tipsbladet.dk er klar med et bud på Rundens Hold i Superligaen, der blandt andet består af fire debutanter.

Af Tipsbladet.dk

Efter hver Superliga-runde sætter tipsbladet.dk Rundens Hold i ligaen bestående af de spillere, der gjorde bedst opmærksom på sig selv i de seks kampe.

16. runde er nu overstået, og vi bringer hermed vores bud på Rundens Hold i Superligaen - sat op i en 4-4-2-opstilling.

Målmand: Lukas Hradecky, Brøndby IF (2)
Har nu holdt buret rent i fem kampe på stribe og er nu igen den målmand, han var, da han var Superligaens med afstand bedste målmand i foråret. Havde ikke mange redninger, men det han gjorde var rigtigt, og i starten af anden halvleg reddede han flot en afslutning fra Morten "Duncan" Rasmussen.

Højre back: Espen Ruud, OB (3)
Måske den mest stabile højre back i Superligaen over de seneste fem år på trods af, at han spiller på et hold, der har store problemer med at finde konceptet. Ruud går som regel altid forrest med påpasseligt spil i defensiven og dygtigt angrebsspil. Scorede OB's enlige mål og sikrede et enkelt point i slutminutterne mod Randers.

Midtstopper: Sonni Nattestad, FC Midtjylland (1)
Var med fra start for FC Midtjylland for første gang, men den 19-årige forsvarer lignede én, der har været med i gamet længe. Afløste flot skadede Erik Sviatchenko og viste, at han er klar, når Sviatchenko bliver skudt afsted til udlandet. Har desuden fået debut på Færøernes A-landshold og forlænget kontrakten med FCM den seneste uge.

Midtstopper: Khalid Boulahrouz, Brøndby IF (2)
Har spillet fire kampe for Brøndby og har endnu ikke oplevet, at modstanderne scorer. Brøndby har i hollænderen fået en rigtig klassespiller, der straks har taget dirigentstokken i forsvaret og også mod FC Midtjylland havde en stor andel i, at Brøndby kunne gå fra banen med endnu et clean sheet.

Venstre back: Pierre Bengtsson, FC København (2)
FC Københavns svenske venstre back var med til at tabe playoff-duellen med Sverige og skulle altså rejse sig i hjemmekampen mod Viborg. Det gjorde han med en solid præstation for FCK'erne, der efter FCM og AaB's pointtab for alvor nærmer sig toppen.

Højre midtbane: Rasmus Festersen, FC Vestsjælland (1)
Var kampen igennem chanceskabende, og han var også sikker, da han fik chancen fra straffesparkspletten i det 29. minut. En rigtig fin kamp af Festersen, der har klaret springet fra 1. division til Superligaen på fornemste vis.

Central midtbane: Martin Vingaard, FC Nordsjælland (1)
Efter en svær start i FC Nordsjælland er Martin Vingaard ved at finde melodien. Han og holdet har løftet sig den seneste måneds tid, og mod AaB leverede Vingaard sin bedste præstation for Hjulmands tropper. Scorede tilmed for første gang i sin Superliga-karriere på hovedstød.

Central midtbane: Youssef Toutouh, FC København (1)
Youssef Toutouh er i gang med at få det gennembrud i FCK, som han drømte om at få, da han i sommer besluttede ikke at lade sig leje ud igen. Toutouh fik chancen på den centrale midtbane i Claudemirs fravær. Spørgsmålet er nu, om brasilianeren overhovedet kan få sin plads tilbage? Flot præstation og mål til 4-1.

Venstre midtbane: Johan Absalonsen, SønderjyskE (2)
Var SønderjyskEs uden sammenligning farligste spiller offensivt og var også manden, der tilkæmpede sig det straffespark, der førte til den 1-0 scoring, der sikrede SønderjyskE deres første sejr i syv kampe.

Angriber: Søren Larsen, AGF (2)
Gjorde det, han var med for med to scoringer og er nu krøbet op som AGF's topscorer i denne sæson med seks mål. Sidst med på Rundens Hold i august, hvor han også lavede to mål i sejren over SønderjyskE.

Angriber: Igor Vetokele, FC København (2)
Belgieren er måske ikke på Champions League-niveau endnu, men han er FC Københavns bedste bud på en angriber i Superligaen, og med to mål mod Viborg anbefalede han sig igen overfor Solbakken. Er nu oppe på syv sæsonmål.

SE OGSÅ: Rundens Hold i Superligaen - 15. runde

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020