2016-03-08 08:15
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen baseret på præstationerne i 20. runde.

Efter hver Superliga-runde sætter tipsbladet.dk Rundens Hold i ligaen bestående af de spillere, der gjorde bedst opmærksom på sig selv i de seks kampe.
 
20. runde i Superligaen er nu overstået, og det er derfor tid til at udvælge rundens bedste 11 spillere.
 
Her er tipsbladet.dk's bud på Rundens Hold i Superligaen:

 
Målmand: Jeppe Højbjerg, Esbjerg fB (1)
U21-landsholdets målmand leverede sit første clean sheet i Superliga-regi, og nu kan han også skrive på sit CV, at han har været på Rundens Hold hos tipsbladet.dk. Mange gode indgreb og stærke redninger af Højbjerg i hjemmedebuten for Esbjerg. 
 
Højre back: Mikkel Desler, OB (1)
Det fynske energibundt kan dække flere pladser på banen, men OB får mest gavn af ham på højre back. Her kan han bruge sin arbejdsivrighed i defensiven og samtidig støde med frem i offensiven. God kamp i Aalborg af den unge spiller. 
 
Central forsvarer: Hallgrimur Jonasson, OB (1)
Islændingen havde godt fat i Superligaens topscorer Lukas Spalvis, da OB tog en overraskende sejr i Aalborg. Jonasson er anfører i OB, og han viste sine kvaliteter mod AaB, hvor OB hentede forårets første clean sheet. 
 
Central forsvarer: Erik Johansson, FC København (1)
Det ser ud til, at FC København har fået en kvalitetsstopper i Erik Johansson. Svenskeren tog over som leder, da Mathias 'Zanka' fik rødt kort, og han havde mange gode indgreb og clearinger. Hold AGF-offensiven væk fra store chancer. 
 
Venstre back: Jonas Thorsen, Viborg FF (2)
Man kunne have valgt mange for Viborg, men Thorsen er en af de spillere, der særligt fortjener en plads på Rundens Hold – bl.a. i kraft af sin første scoring nogensinde i Viborg-trøjen. Mange gode offensive momenter. 
 
Højre midtbane: Jonas Kamper, Viborg FF (5)
Stor kamp af kantspilleren mod Hobro, hvor han både kom på måltavlen og assisterede sine holdkammerater tre gange. Ganske enkelt fremragende af den erfarne offensivspiller. 
 
Central midtbane: Thomas Delaney, FC København (4)
FCK-anføreren viste endnu engang sin store klasse i 0-0-kampen mod AGF, hvor han fightede på livet løs. Delaney er i øjeblikket Superligaens bedste spiller og derfor på Rundens Hold for anden gang i træk.
 
Central midtbane: Nicolaj Madsen, SønderjyskE (3)
Han scorede to mål mod Brøndby, men kunne have scoret fire. Madsen er en profil i SønderjyskE, og søndag var han en væsentlig faktor i 3-1-sejren, der sendte sønderjyderne op på tredjepladsen i Superligaen. 
 
Venstre midtbane: David Moberg Karlsson, FC Nordsjælland (1)
Han har udtalt, at han i FC Nordsjælland har ledt efter glæden ved spillet, men mandag lignede han en glad mand, da han med en scoring og et oplæg var arkitekten bag FC Nordsjællands 2-1-sejr over FC Midtjylland. Stærk kamp af svenskeren.  
 
Angriber: Tommy Bechmann, SønderjyskE (3)
Bechmann er en fornøjelse at følge på en fodboldbane, og mod Brøndby leverede han atter varen for SønderjyskE. Tilmed havde han et spil kørende med Brøndbys fans, hvor han fik sidste ord i kraft af sejren. Knæene dur endnu! 
 
Angriber: Jeppe Curth, Viborg FF (1)
Vi kunne have valgt Serge Déble, men Curths betydning for Viborg-holdet er enorm. Han scorede de to første mål i afklapsningen af Hobro, og spillede kampen igennem med stort overskud. Skøn spiller! 
 
I parentes bemærket er antallet af gange spilleren har været udtaget til Rundens Hold i denne sæson.
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO