• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 27. runde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vi er klar med Rundens Hold for 27. runde i dansk fodbolds bedste række.

Af Tipsbladet.dk

Endnu en weekend byder på endnu en spændende Superliga-runde. FC København smed point og tabte hjemme mod Randers FC. FC Midtjylland tog til Brøndby og vandt. OB slog AGF i Aarhus, og FC Nordsjælland og Vejle Boldklub hentede vigtige sejre.

Det er tid til at sætte Rundens Hold, og der har været flere stærke præstationer.

Her er Rundens Hold for 27. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling

Målmand: Andreas Hansen, FC Nordsjælland (2)
For anden gang på tre uger tager Andreas Hansen pladsen i kassen på Rundens Hold. Han er for alvor ved at finde sig til rette i FC Nordsjælland, hvor han disker op med flere gode redninger ugentligt og har spillet en nøglerolle i Farum-klubbens fine stime.

Højre back: Oliver Sonne, Silkeborg IF (1)
Uanset hvem der sættes ind i Silkeborg IF, spiller de godt. Sådan ser det i hvert fald ud. Oliver Sonne fik pladsen på højre back i sejren over AaB efter et afbud fra Rasmus Carstensen, og vikaren greb chancen. Han spillede en flot kamp og leverede oplægget til det afgørende mål.

Forsvar: Raul Albentosa, Vejle Boldklub (3)
Han er en fed karakter, men han er også en særdeles dygtig fodboldspiller, spanske Raul Albentosa. Mod SønderjyskE stod han for et hav af clearinger, vundne tacklinger, vundne dueller og - vigtigst af alt - sejrsmålet dybt inde i overtiden. 

Forsvar: Mihajlo Ivancevic, OB (1)
Det startede ikke godt for Mihajlo Ivancevic i Aarhus, da Dawid Kurminowski løb fra ham ved AGF’s føringsmål, men derefter var serberen utrolig stærk i sine indgreb. Den 23-årige stopper havde en masse gode indgreb og ligner en gevinst for fynboerne.

Venstre back: Oliver Bundgaard, Randers FC (2)
Randers FC slog FC København i hovedstaden, og der var et hav af gode præstationer hos kronjyderne. En af dem stod Oliver Bundgaard for. Han har sat sig solidt på venstreback-pladsen hos Randers og holdt rigtig godt styr i Roony Bardghji i søndagens sejr. Han er desuden ikke den eneste Randers FC-spiller på Rundens Hold i denne uge, kan vi afsløre…

Højre midt: Gustav Isaksen, FC Midtjylland (2)
Det ser bedre og bedre ud for Gustav Isaksen, og mandag aften spillede den hurtige kantspiller en flot kamp på Brøndby Stadion, hvor han var involveret i flere afgørende situationer. Han fremtvang blandt andet Andreas Maxsøs røde kort, og så krøllede han også selv matchvindermålet i kassen på flot vis. 

Central midt: Vito Hammershøy-Mistrati, Randers FC (3)
Som sagt er der flere Randers-spillere på holdkortet, og Vito Hammershøy-Mistrati er den anden. Han spillede godt nok lidt længere fremme end den centrale midtbane, men var god i pasningsspillet og stod for en helt og aldeles glimrende assist til Jakob Ankersens sejrsmål.

Central midt: Arbnor Mucolli, Vejle Boldklub (4)
På et Vejle Boldklub-hold, der har fået en lille opblomstring for nylig, har Arbnor Mucolli været en stor profil. Igen mod SønderjyskE var han vejlensernes nok bedste mand og skabte et hav af chancer, omend det ikke blev til et mål eller en assist.

Venstre midt: Jakob Ankersen, Randers FC (1)
Randers FC er for tredje gang repræsenteret her, og det er med matchvinder Jakob Ankersen. Han var særdeles velspillende i offensiven, hvor han som bekendt scorede sejrsmålet og også kunne have scoret en til. Alt i alt var det en fremragende præstation fra kantspilleren.

Angriber: Anders Dreyer, FC Midtjylland (5)
Ja, han er vel reelt set kantspiller, men i øjeblikket spiller han angriber for FC Midtjylland, og her får han også pladsen på dette hold. Han kom til godt med afslutninger mod Brøndby IF, skabte chancer og så både scorede og assisterede han. Han er for alvor ved at etablere sig som en Superliga-stjerne - igen.

Angriber: Simon Adingra, FC Nordsjælland (1)
Den hurtige ivorianer Simon Adingra har været et af få lyspunkter hos FC Nordsjælland i denne sæson, og han var en konstant trussel i sejren over Viborg FF med sin fart og sit antrit. Scorede også kampens andet mål, som slog FC Nordsjælland-sejren fast.

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.