Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 31. runde

Vi er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Der resterer bare én runde af Superligaen, og det er stadig ikke afgjort, hvem der følger Hvidovre IF ud af rækken. Og hvem af Brøndby IF og FC Midtjylland, der skal være dansk mester.

Inden det store drama venter på lørdag og søndag, ser vi tilbage på en dramatisk 31. runde i Superligaen.

Her er Rundens Hold - sat op i en 4-4-2-opstilling.

Målmand: Viljar Myhra, OB (3)
Har været et fint indkøb for fynboerne, men de mange millioner, han kostede, er efter alt at dømme ikke nok til at redde OB. Mod Randers stod han en rigtig stærk kamp og var med til at vinde 2-0. Store redninger i første halvleg på Mohammed Fuseini og Simen Nordli.

Højre back: Sebastian Sebulonsen, Brøndby IF (1)
Strålende kamp, hvor han i første halvleg drev så meget gæk med Andreas Poulsen, at SIF-spilleren blev udskiftet i pausen. Sebulonsen har fundet formen på det helt rigtige tidspunkt.

Central forsvarer: Tobias Slotsager, OB
Ganske enkelt for god til at spille i NordicBet Ligaen, så pilen peger mod et sommersalg, hvis OB ender med at rykke ud af Superligaen. Slotsager var igen helt central i fynboernes sejr og succes.

Central forsvarer: Jordi Vanlerberghe, Brøndby IF (4)
Et virkelig godt Brøndby-indkøb, der både med og uden bold er stærk. Mod Silkeborg stod han godt på banen, og samtidig var han stærk til at føre bolden frem.

Venstre back: Martin Frese, FC Nordsjælland (8)
Det var ikke perfekt - især ikke defensivt - men Martin Frese, der snart forlader FC Nordsjælland, skabte bare rigtig meget offensivt og endte også med at notere sig for en assist. Samtidig var han ret duelstærk.

Højre midtbane: Gift Links, AGF (2)
Hvis ikke Mads Emil Madsen havde scoret hattrick, var Gift Links kampens spiller i Aarhus, da AGF vandt 3-2 over FCK. Den lille sydafrikaner har været stærkt spillende de sidste par måneder, og mod FCK var han ustoppelig.

Central midtbane: Mads Emil Madsen, AGF (1)
Hattrick mod FC København på 45 minutter. Sikke en præstation af Mads Emil Madsen fra AGF. Den teknisk stærke midtbanespiller skal score nogle flere mål, for han er en rigtig dygtig afslutter. Eneste minus ved Mads Emil Madsens præstation: Han skal blive bedre til at juble!

Central midtbane: Tyrese Francois, Vejle Boldklub (2)
Det er Nathan Trott eller German Onugkha, der er løbet med overskrifterne i denne sæson, men Vejle Boldklub har efterhånden fået sat en ret skarp midtbane sammen. Både Hamza Barry og Tyrese Francois har spillet et godt forår, hvor især sidstnævnte har været fantastisk. Mod Hvidovre var han igen rigtig stærk.

Venstre midtbane: Sævar Magnusson, Lyngby Boldklub (2)
Indskiftet i opgøret mod Viborg FF, og han lavede to basser og sikrede efter alt at dømme Lyngby en ny sæson i Superligaen. Mål nummer to var i særklasse.

Angriber: German Onugkha, Vejle Boldklub (5)
Han har nu scoret i syv Superliga-kampe i streg. German Onugkha er topscorer i dansk fodbolds bedste række, og han har haft et utrolig flot forår. Scorede to gange mod Hvidovre og sikrede altså VB overlevelse i Superligaen.

Angriber: Benjamin Nygren, FC Nordsjælland (2)
En angriber måles på mål, og mål scorer den svenske angriber for tiden. To kasser i opgøret mod FC Midtjylland sikrer ham en plads på Rundens Hold.

I parentes bemærket antallet af gange, en spiller har været på Rundens Hold i denne sæson.