• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 4. runde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

FC København bankede Brøndby med 4-1 i rundens mest imødesete kamp, og Pep Biel stjal alle overskrifter i Parken, hvor han blev den første spiller til at score et hattrick i det københavnske derby.

Runden bød også på sejre til FC Nordsjælland. Randers FC, AGF og Silkeborg IF, mens Lyngby og FC Midtjylland delte i en underholdende fredagskamp.

Vi har set nærmere på rundens bedste individuelle præstationer.

Her er Rundens hold i Superligaen - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Josip Posavec, AaB (1)
Det siger noget om præstationen, at man kan lukke tre mål ind og alligevel komme på Rundens Hold, men AaB-keeper Posavec havde meget at se til mandag aften mod Silkeborg IF. Målene kunne han ikke lastes for, og denne gang kostede han ikke. Tværtimod havde han flere fine redninger, blandt andet en flot redning på en afslutning fra Thordarson. Og redningen på et Helenius-hovedstød i første halvleg var verdensklasse.

Højre back: Adam Andersson, Randers FC (2)
Adam Andersson ligner sin tvillingebror Joel Andersson, men han spiller bare bedre. I hvert fald lige i øjeblikket. Svenskeren ser ud til at blive en kæmpe gevinst på Randers-mandskabet. 

Central forsvarer: Frederik Tingager, AGF (1)
Frederik Tingager viste sig flot frem mod sin tidligere klub, da AGF besejrede OB. Han var stærk i duellerne og naturligvis i luften, hvor fynboerne ikke kunne matche den 29-årige forsvarsspiller, der har spillet fuld tid i AGF's første fire kampe og ligner en mand, der har fundet rytmen. 

Central forsvarer: Denis Vavro, FC København (1)
Det er lidt op og ned, hvad man får fra Denis Vavro. Mod Brøndby havde han én af sine rigtig gode dage. Slovakken var solid i det centrale forsvar, og han noterede sig også for en fin assist til Pep Biel. 

Venstre back: Nikolas Dyhr, FC Midtjylland (1)
Han skulle slet ikke have startet inde, men det gjorde han, fordi Juninho gik i stykket under opvarmningen. Dyhr både scorede og assisterede mod Lyngby, og derfor belønnes han med en plads på Rundens Hold, selv om det naturligvis trækker ned, at han begik et straffespark i anden halvleg. Også Lukas Engel fra SIF fortjener ros for en god kamp.

Højre midtbane: Nicolai Vallys, Silkeborg IF (2)
SIF's store stjerne var igen fremragende. Han scorede målet til 2-0 og var i det hele taget i hopla med masser af gode løb, godt boldspil og gode afleveringer. Kunne på en god dag have scoret et mål mere.

Cental midtbane: Anders Klynge, Silkeborg IF (2)
Silkeborgs usynlige helt var nok engang fremragende. Han skabte tre chancer i opgøret mod AaB, og han knokler som altid stenhårdt. Han vandt tredjeflest dueller langs jorden, mens han også vandt fem tacklinger. En maskine for SIF, der forstår Kent Nielsens ideer og ved, hvor vigtigt det er at aflevere, bevæge sig og tage dybe løb.

Central midtbane: Lasse Berg Johnsen, Randers FC (1)
Han har gjort det fremragende i sin Randers-tid, og mod AC Horsens var han igen i sit es. Han knokler som bare pokker, har masser af dueller og tacklinger, han vinder. Så han præsterer og leverer både i øjetesten og på stats.

Venstre midtbane: Mohamed Daramy, FC København (1)
Velkommen tilbage, Mohamed Daramy! FC København-stjernen spillede fremragende mod Brøndby, hvor det eneste, der manglede for at fuldende comebacket, var en scoring. Selvfølgelig skulle FCK hente ham hjem, da muligheden bød sig. 

Angriber: Patrick Mortensen, AGF (2)
Den rutinerede angriber ligner for alvor én, der igen har fået mod på tilværelsen. Patrick Mortensen blev dobbelt målscorer i sejren over OB og stod for presset, da han skulle eksekvere et straffespark kort før tid. 

Angriber Pep Biel, FC København (1)
Brøndby blev massakreret i Parken, og Pep Biel gik forrest med et hattrick som den første nogensinde i et derby mellem de to rivaler fra hovedstaden. Spanieren scorede alle tre kasser tæt under mål som en rigtig boksangriber, og for en stund var der ingen grund til at tale om FCK's jagt på en 9'er. Pep Biel scorede i øvrigt et perfekt hattrick - et mål med venstre, et med højre og et på hovedstød. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.