Rygende uenige om FCK: Han er helt ved siden af
Foto: Getty Images
Superliga

Rygende uenige om FCK: Han er helt ved siden af

Flemming Povlsen og Thomas Gravesen var mildest talt ikke på samme bølgelængde, da FC Københavns favoritværdighed i Superligaen skulle debatteres efter lørdagens 4-0-kamp i Parken.

FC København gav lørdag Randers FC lidt af en lussing i Parken, hvor de danske mestres offensiv igen sprudlede. 

Efter 4-0-kampen nægtede Discovery-ekspert Flemming Povlsen dog at udråbe FC København som favorit til at blive dansk mester i denne sæson, efter at Thomas Gravesen havde sagt, at 'Løverne' kommer til at genvinde guldet.

- Jeg vil ikke sige, at de ikke er guldfavoritter. Det vil jeg ikke sige endnu. Jeg lægger mig ikke bare fladt ned. Jeg ved godt, at Thomas går her og deler guldkarameller ud og taler med store bogstaver. Jeg skal først se en bedre stabilitet og struktur defensivt. De har jo ikke mødt noget af det, som kan gøre ondt på dem, endnu, lød det fra Flemming Povlsen. 

Thomas Gravesen lagde efterfølgende ikke fingre imellem, da den tidligere Real Madrid-spiller fik mulighed for at give svar på tiltale.

- Jamen, Flemming er helt ved siden af. FC København er det hold, som de andre skal måle sig med. FC København er det hold, som bliver danske mestre i år, lød det fra Thomas Gravesen.

- De er ikke færdige med at købe ind. Der kommer helt sikkert andre spillere ind, som både kan forstærke midterforsvaret og venstre back-positionen. De er så økonomisk stærke, at det, som de har gang i nu, det er at forberede sig på Champions League. 

Flemming Povlsen udtrykte efterfølgende stor bekymring over FC Københavns defensiv, hvortil Thomas Gravesen hurtigt lukkede diskussionen ned. 

- Man kan ikke spille bedre end til nul. Det kan du ikke. Der bliver ikke scoret mod dem, lød argumentationen fra 'Graver'. 

FC København spiller igen tirsdag klokken 20, hvor de danske mestre tager imod Sparta Prag i tredje runde af Champions League-kvalifikationen.  

Se hele diskussionen mellem Flemming Povlsen og Thomas Gravesen i afspilleren over artiklen.