Foto: Getty Images
Superliga

Rygterne florerer: Superliga-træner på vej væk?

Lyngbys cheftræner Freyr Alexandersson sættes i forbindelse med Viborg FF.

Transfervinudet åbner lige om lidt, og snart kan der ingen handles spillere i de danske klubber.

Trænere kan imidlertid handles året rundt, og i øjeblikket florerer der en del rygter om Lyngbys islandske cheftræner Freyr Alexandersson, der har udført et flot stykke arbejde med De Kongeblå.

Ifølge bold.dk har Viborg FF et godt øje til Freyr Alexandersson, men det er ikke noget, Lyngby-bossen ønsker at forholde sig særlig konkret til.

- Jeg har læst det, og jeg sagde til min kone, at hun ikke skulle læse kommentarerne inde på bold.dk. Jeg har ingen kommentarer til de rygter, siger Freyr Alexandersson til TV3 Sport.

Kunne du tænke dig et job på en lidt større adresse end Lyngby?

- På en meget større adresse end Lyngby. Er det Viborg? Er det noget i Danmark? Det ved jeg ikke. Jeg forholder mig til mit job i Lyngby, som jeg er pisseglad for. 

Viborg FF mistede for nyligt Jacob Friis, som valgte at takke ja til et job som assistent for Jess Thorup i Augsburg, og derfor er cheftrænerposten lige nu uafklaret i domkirkebyen. Jakob Poulsen har vikarieret siden Friis' afsked, og der er ingen tvivl om, at den tidligere danske landsholdsspiller gerne vil fortsætte på posten.

Spørgsmålet er, om Viborg-ledelsen tilbyder ham den mulighed, eller om man foretrækker en mere erfaren træner.

Disclaimer: Tipsbladet og Viborg FF