Superliga Kenneth Jensen

Rygtet til AGF: Her er hans svar

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tobias Bech fra Viborg FF har om lidt mere end en uge blot et halvt år igen af sin aftale og kan forhandle frit med interesserede klubber.

Af Kenneth Jensen

Han er en af profilerne i Viborg FF, egenudviklet og tilmed også en markant skikkelse i dokumentaren "For enhver f*cking pris, der skildrer Viborg FF's sæson.

Men Tobias Bech ønsker ikke at forlænge, kommer det frem i TV Midtvest-dokumentaren. Ifølge Ekstra Bladet er AGF interesseret. Og nu svarer Tobias Bech så selv lidt på AGF-rygtet - det gør han i et interview med Viborg Stifts Folkeblad.

Hvis VFF har afskrevet at forlænge aftalen med Tobias Bech, giver det nok meget god mening at forsøge at få en lille skilling ved at sælge ham et halvt år før kontraktudløb. Den 20-årige kantspiller er førstevalget i højre side af Viborgs angreb, men alderen og det, han allerede har vist, gør ham naturligvis interessant.

Og hvad så med det AGF-rygte?

- Det er ikke noget, som jeg selv er blevet forholdt til. Det er kun noget, som jeg har læst, siger Tobias Bech til Viborg Stifts Folkeblad og forklarer, hvad der er vigtigt for ham i forhold til et klubskifte:

- Det skal bare være det rigtige. Også for VFF. Klubben skal også helst have en fin case ud af det, hvis det skulle blive til et skifte. I den her verden er det dumt at smække nogle døre, for man ved reelt aldrig, hvad der kan ske.

Tobias Bech bekræfter i artiklen, at han gerne vil have en afklaring på sin fremtid inden lukningen af transfervinduet. Han siger dog, at han ikke har udelukket at fortsætte i Viborg FF.

Også Younes Bakiz, der har et år igen af sin aftale med Viborg FF, ønsker at prøve noget nyt.

Viborg spiller i den kommende sæson i Europa, efter man vandt Europa Playoff over AaB. Det skete efter en dramatisk kamp, der først blev afgjort i en straffesparkskonkurrence.

VFF træder ind i anden runde af Conference League-kvalifikationen. Her møder holdet FK Suduva fra Litauen.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.