Foto: Getty Images
Superliga

Rygtet til FC København: Det er vildt fedt

Han sætter stor pris på interessen fra FC København.

Kamil Grabara forlader FC København til vinter, og Fotbollskanalen kunne i sidste uge fortælle, at svenske Noel Törnqvist er en mulig afløser for polakken.

Københavnerne har i hvert fald haft scouts til at overvære Mjällby AIF-keeperen.

Klubbens sportschef, Hasse Larsson, afkræftede i den forbindelse, at der har været direkte kontakt med FCK, men Noel Törnqvist fortæller nu, at han er glad for at høre om interessen.

- Det er selvfølgelig vildt fedt. Det er et bevis på, at man har gjort noget godt. Man bliver stolt og glad. Det lyder som en kliché, men det er sådan, det er. Jeg er meget tilfreds med min sæson, siger han til Fotbollskanalen.

FC København kan imidlertid se frem til hård konkurrence i kampen om 21-årige Törnqvist. Hollandske klubber og Leeds har ligeledes scoutet keeperen, der har en drøm om, hvor han gerne vil spille i fremtiden.

- Det er nok Premier League og engelsk fodbold. Man husker altid lørdage klokken 16, fra da man var mindre. Man havde måske selv en kamp om formiddagen, og så mødtes man med nogle venner og så engelsk fodbold. Så England er drømmedestinationen.

Noel Törnqvist skiftede fra IS Halmia til Mjällby i begyndelsen af 2020. Han står noteret for 30 optrædener og har desuden spillet tre svenske U21-landskampe.