- Så må du sparke mig tre gange i skridtet
Foto: Getty Images
Superliga

- Så må du sparke mig tre gange i skridtet

Hvidovre IF's sportschef Peter Lassen har kæmpe tiltro til, at Simon Makienok bliver en succes i klubben.

Simon Makienok er den seneste nye på lønningslisten i Hvidovre IF, og som ny medarbejder vil man altid gerne imponere chefen.

Det behøver Simon Makienok ikke - oprykkernes sportschef Peter Lassen er allerede vild med tometer-manden.

Den 32-årige angriber tørnede ud for AC Horsens i sidste sæon, men det var ikke meget, det blev til i Østjylland for Makienok, der var skadet i en stor del af sæsonen. I Hvidovre IF ser man imidlertid en fuldstændig kampklar angriber.

- Jeg sagde til Simon, at jeg ville se ham træne to-tre gange, før jeg tog en beslutning, og nu skal jeg passe på med, hvad jeg siger, men jeg ser en Simon, som da han spillede i Brøndby. Han er virkelig fit, og jeg er meget overrasket over hans fysiske formåen, siger Peter Lassen til Discovery+ og fortsætter:

- Han header jo, som vi andre sparker, og jeg synes, han ser rigtig godt ud. Jeg ved godt, at han har været skadet i et år, men det er jeg pisse ligeglad med. Han har haft brækket foden, og det kan man ikke gøre noget ved.

- Så må man sparke mig tre gange i skridtet, hvis jeg har set forkert, slutter Hvidovres flamboyante sportschef.

Simon Makienok debuterede for Hvidovre IF søndag eftermiddag i hjemmekampen mod OB, og det blev ikke nogen stor oplevelse for angriberen, der sammen med holdkammeraterne tabte 1-5. Makienok så imidlertid let ud i bevægelserne og udstrålede ingen fysiske problemer i de 45 minutter, han fik på banen - så i den forstand behøver Peter Lassen nu og her ikke frygte for sit klokkeværk...

Næste opgave for Simon Makienok og Hvidovre IF er mod formstærke Silkeborg IF.