Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Så meget vil de byde på Anis Ben Slimane

Ifølge Ekstra Bladet er der dialog i gang om et salg af Anis Ben Slimane. B.T. skriver, at det er Lorient, der er interesseret i at købe ham.

Tuneseren Anis Ben Slimane kan have spillet sin sidste kamp som Brøndby-spiller.

I hvert fald er der interesse for midtbanespilleren, der har halvandet år igen af sin aftale med de blå-gule.

Ifølge Ekstra Bladet er der nu dialog med en fransk klub - som den tunesiske journalist Walid El Mechri også har fortalt tidligere.

B.T. går skridtet videre og fortæller, at det er Lorient, Ligue 1's nummer syv, der er interesseret og overvejer at sende et bud afsted.

Slimane har spillet i BIF siden 2019, hvor han skiftede fra AB, og han har langsomt men sikkert spillet sig i startopstillingen.

Men Ekstra Bladet bringer også lidt dårligt nyt til de mange håbefulde BIF-fans, der håbede på en stor transfersum. 

Avisen skriver, at den franske klub kun er parat til at byde omkring 20 millioner kroner. B.T. skriver 22,5 millioner kroner. Selv om BIF sikkert kan presse den pris op, er det næppe det kæmpesalg, man håbede og troede på - også med tanke på, at Slimane kommer fra en VM-slutrunde med Tunesien.

Der er selvfølgelig også muligheden, at fodbolddirektør Carsten V. Jensen takker nej til eventuelle bud, der kommer, fordi man ikke føler sig godt nok kompenseret. Men så har man bare udfordringen til sommer, hvor der kun er et år igen af aftalen mellem parterne.

En transfer lader ikke til at være tæt på, men det kan altså ændre sig i de kommende dage, hvor parterne forsøger at komme nærmere hinanden.

Ifølge B.T. er dialogen i forhold til Slimane endnu ikke på direktørniveau.

Det fremstår sikkert, at Anis Ben Slimane gerne vil prøve sig af i udlandet. Den 21-årige midtbanespiller har i denne sæson spillet 21 førsteholdskampe og står noteret for tre scoringer.

Lorient er nummer syv i den bedste franske række.