Video : Tipsbladet
Superliga

- Sådan bliver Jack Wilshere fantastisk i AGF

Det kan blive rigtig godt med Jack Wilshere i AGF under en ny cheftræner, men det kræver nogle afgørende greb i værktøjskassen, lyder det fra TV3 Sport-ekspert Poul Hansen.

Jack Wilshere har overstået sin første halvsæson i AGF. Spørgsmålet er, om det også bliver hans sidste.

Den engelske verdensstjerne har kontraktudløb i Aarhus ved udgangen af juni, og der er endnu ikke taget stilling til, om den skal forlænges. Hovedpersonen selv har fastslået, at han er åben for at blive i AGF.

30-årige Jack Wilshere har ikke ligefrem taget Superligaen med storm, selv om hans stats sådan set er fine, men han har dog formået at holde sig skadesfri. TV3 Sports fodboldekspert Poul Hansen tror på, at det på sigt kan blive rigtigt godt med Wilshere i AGF.

Det kræver dog en særlig tilgang fra den kommende cheftræner på Fredensvang. 

- Hvis han siger "det jeg ved, at Wilshere kan på højeste niveau, skal vi ramme omkring ham", vil han jo spille fast, og så ser man måske en helt anden udgave af Jack Wilshere. Han skal ikke kæmpe for sin plads. Han er sådan én, der skal spille, hvor han er bedst, og så bygger man holdet op omkring ham. Hvis en ny træner kan se det, kan det blive fantastisk, siger Poul Hansen og fortsætter:

- Hvis de skal beholde ham, skal de have et tempostærkt hold og et hold, der flytter sig meget for ham. Så kan han sagtens blive en succes, men han er måske "for stor" til ikke at spille. Det tror jeg ikke vil være godt for nogen.

Du kan høre hele analysen fra Poul Hansen om Jack Wilshere i videoen i toppen af artiklen. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.