• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Sælger AaB Lukas Spalvis og Nicolaj Thomsen - TransferTV

Sælger AaB Lukas Spalvis og Nicolaj Thomsen - TransferTV

Få et bud på hvordan AaBs transfervindue kommer til at arte sig med tipsbladet.dks transferTV.

Af Tipsbladet.dk

Det danske transfervindue er åbent, hvilket skyder klubbernes muligheder for at købe og sælge spillere endeligt i gang. Det betyder uden tvivl travlhed for de respektive sportsdirektører og chefer i den danske Superliga, hvor transfertiden traditionelt er fyldt med forespørgsler på spillere, aktive agenter og ikke mindst en massiv rygtestrøm, der gør den fodboldløse vintertid til noget ganske spændende og særligt.

AaB satte en voldsom slutspurt med fem sejre på stribe og skød sig helt frem som tophold, da man overvintrer på andenpladsen - et point efter FC København. Henrik Dalsgaard er siden skiftet til hollandsk fodbold, men hvordan med resten af den velsmurte AaB-maskine? Skal der købes, sælges eller ingen af delene?

Tipsbladet.dk vil løbende gennem januar med TransferTV tage pulsen på det danske marked. Tidligere onsdag startede vi serien med Brøndby og fortsætter her med AaB.

 

 

Sælger AaB topscorer Spalvis og assistkongen Thomsen og måske en gylden chance for igen at snuppe et mesterskab i Superliga.dk foran F.C. København og FC Midtjylland - få et bud fra TransferTV

Opslået af TIPSBLADET på 6. januar 2016

Superliga

Mere Superliga

Fokus