Sander Svendsen vraget i OB: Jeg fik aldrig en forklaring
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Sander Svendsen vraget i OB: Jeg fik aldrig en forklaring

Sander Svendsen var OB-topscorer i sidste sæson, men fra start i denne sæson blev han vejet og fundet for let. Han har aldrig fået en forklaring.

Sander Svendsens skifte fra OB til Brann måtte en tur forbi FIFA, før den endeligt kunne blåstemples. Hos det internationale fodboldforbund fastslog man, at det sidste papirarbejde gik i orden klokken 23:59:59 i mandags, og at transferen dermed blev en realitet et sekund før deadline. 

Angriberen er blevet udlejet for resten af 2020, og dermed har Sander Svendsen sagt farvel til OB, hvor han i sidste sæson blev topscorer med pæne 13 mål i Superligaen, hvilket rakte til en fjerdeplads på ligaens samlede topscorerliste.

Læs også:Forlod OB klokken 23:59:59: Jeg er lettet

Alligevel mistede Sander Svendsen sin faste plads på OB-mandskabet, og det undrer ham.

- Jeg kunne mærke det med det samme, vi kom tilbage (fra sommerferie, red.) og i de første træningspas og testkampe. Over natten var jeg endt langt tilbage i køen. Jeg var indstillet på at kæmpe mig tilbage, men jeg fik blot syv minutter på banen, og til sidst var jeg helt ude af truppen. Så måtte jeg se efter andre muligheder, siger Sander Svendsen til Adresseavisen.

Læs også:CV droppede Riza Durmisi: Jeg kunne ikke sætte flueben ud for noget

Han fastslår, at han aldrig har fået en forklaring på, hvorfor han pludselig ikke kunne bruges længere.

- Nej, ingenting. Det er jo den samme sportschef, de samme trænere og de samme spillere. De, som fik chancen, har gjort det godt, og så er det jo nemt at fortsætte med de samme spillere. Det er forståeligt. Men hvorfor det blev sådan, har ingen fortalt mig, lyder det fra Sander Svendsen.

Nordmanden har fortsat tre år tilbage af sin kontrakt med OB.

Læs også:Verdensrekord? Sander Svendsen-skifte gik igennem et sekund før tid

Læs også:FIFA blåstempler transfer: Sander Svendsen forlader OB

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020