- Schmeichel kan ikke blive ved med at vente
Foto: Getty Images
Superliga

- Schmeichel kan ikke blive ved med at vente

Ifølge Discovery-ekspert kan FC København gå glip af Kasper Schmeichel, hvis de danske mestre venter for længe.

Der er flere danske landsholdsstjerner, der forventes at skifte klub i de kommende uger, og især Kasper Schmeichel har været omgærdet af transferrygter i den seneste tid. 

Både FC København og Nottingham Forest har været nævnt som mulige destinationer, men Premier League-klubben jagter også Manchester Uniteds Dean Henderson. 

Ifølge Discovery-ekspert Mikkel Bischoff kan det sagtens være, at den 36-årige Kasper Schmeichel vælger at tage et sidste eventyr i England, inden FC København når at komme på banen.

- Det kan godt være, at der er en Premier League-klub, der går ind og tager ham tidligere. En klub, der har brug for en førstemålmand, der kan levere i én eller to sæsoner, og som har vist, at han kan levere i Premier League. Eller måske Championship, det kan også være, at det appellerer til Kasper Schmeichel, lyder det fra Bischoff. 

Kamil Grabara har længe været på affyringsrampen i FC København, men polakken er som bekendt stadig hos de danske mestre, og ifølge Mikkel Bischoff kan FC København gå glip af Schmeichel, hvis man ikke snart får solgt Grabara.

- Hvis der ikke sker noget i FC København, så kan Kasper Schmeichel jo heller ikke blive ved med at vente, hvis han gerne vil væk fra Frankrig. Jeg vil sige, at tiden kan blive afgørende, i forhold til, at hvis der noget hurtigt i FC København, så tænker jeg også, at Kasper Schmeichel ret hurtigt kan komme ind i FC København, siger eksperten. 

- Men der kan også godt ske noget i det store fodbold-Europa, der gør, at han simpelthen er væk, før FC København får brug for ham. 

Kamil Grabara har på det seneste været rygtet til Fiorentina, men Firenze-klubben er nu i stedet meget tæt på at hente danske Oliver Christensen.

Se hele Mikkel Bischoffs vurdering af Kasper Schmeichels situation i afspilleren over artiklen.