• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Schwartau: Ved ikke om vi tager for let på opgaven

Foto: Getty Images

Den 16-årige Brøndby-spiller ved ikke, hvad der sker, fortæller han.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby var på vej mod sejren søndag mod Lyngby med 3-2 på måltavlen, men alligevel blev det til 3-3, da de kongeblå fik udlignet sent i opgøret. 

For den unge Brøndby-spiller Oscar Schwartau var det efterfølgende svært at forklare, hvad der var årsagen til, at man smed sejren. Det fortæller han om overfor Brøndby-fanmediet 3point.dk.

- Jeg ved ikke helt, hvad der sker. Om vi tager for let på opgaven eller hvad det er, men det skal hvert fald rettes op på. Jeg ved ikke, hvad vi mangler. Der er hvert fald nogle ting vi skal ændre på, og så skal vi til at få nogle point, siger han og fortsætter:

- Det ser lidt skidt ud lige nu, men vi går selvfølgelig altid efter at ligge i toppen. Brøndby er et tophold, så vi vil gerne derop og spille med, lyder det fra Schwartau.

Dog peger han på, at de ikke var skarpe nok på de defensive dødbolde, som de ellers har haft trænet rigtig meget. Det er bare ikke noget, som de har kunne lykkes med endnu.

Selv ser den 16-årige dog lyst på, at han fik muligheden for at starte inde i kampen, og at det var en god kamp, som han fik leveret i. Blandt andet blev det da også til et mål fra ham.

Det kan ses i videoen i toppen af artiklen, hvor man også kan se de øvrige scoringer i kampen.

Lige nu er Brøndby på 10. pladsen - lige over nedrykningsstregen - men der er dog stadig en ekspert, som tror på, at de ender i top-6. Læs mere om det her.