• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Schwartz' mørke periode: FCM-toppen har haft en god snak med angriberen

Foto: Getty Images

FC Midtjylland-sportschef Svend Graversen understreger, at Ronnie Schwartz stadig indgår på lige vilkår med resten af truppen, selvom han er blevet forbigået længe.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland har i årevis holdt sig til at spille med en enkelt angriber på banen. Sådan er det stadig, men tidligere har der også kun været to eller tre, som kæmpede om pladsen - nu er der seks spillere.

Det gælder Sory Kaba, Junior Brumado, Lasse Vibe, Luca Pfeiffer, Ronnie Schwartz samt Bozhidar Kraev, som senest spillede pladsen mod FC Nordsjælland. Det kan virke svært at give alle mulighed for spilletid, og for Schwartz er det slet ikke sket. Han kan endda spejde langt efter at blive udtaget til kampene.

Læs også:Jess Thorup glæder sig over udviklingen i Genk: Hylder forsvarets indsats

Ifølge FCM's sportschef Svend Graversen er der dog ikke noget at være bekymret for. Det slår han fast i et interview med TV3 Sport.

- Der var en klokkeklar aftale med Ronnie om, at der var nogle muligheder. Der var det jo Ronnie, som havde sagt, at det her ikke lige var noget for ham. Det var Charlton i England, og det sagde han nej til, siger Graversen og fortsætter:

Læs også:FCN har den yngste trup i Europas 20 største ligaer: Har krævet mod

- Vi har haft en god snak med Ronnie om det scenerie, som han ser ind i. Han træner benhårdt, og han er inde i de muligheder, som Priske har. Men det er klart, at lige nu har han valgt anderledes, lyder det fra sportschefen for midtjyderne.

Graversen erkender endvidere, at der er lang vej til spilletid, men der må Schwartz bevise, at han kan tage kampen op. I den forbindelse peger FCM-sportschefen på, at de øvrige angribere i truppen har taget nogle skridt op i den seneste tid.

Ronnie Schwartz kom til FC Midtjylland i januar 2020 fra Silkeborg og endte med at blive topscorer i Superligaen i den seneste sæson.

Læs også:Scholz forstår motivationsproblem: Især de unge er ikke er vant til det

Læs også:FCN-træner udpeger duelstyrke som afgørende i sejren mod FC Midtjylland

Læs også:Dreyer: Nederlag har intet at gøre med mange kampe

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020