• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Scorede vildt mål: OB'er rygtet til spansk klub

Foto: Getty Images

Den italienske fynbo bliver nu sat i forbindelse med et nordspansk mandskab.

Af Oliver Okstrøm

Sæsonen sluttede lørdag for OB, da de tabte med 2-4 til FC Midtjylland og mistede muligheden for at få en playoff-kamp om en plads i Conference League. Dermed er fynboerne nu gået ind i silly season.

Her forlyder det nu, at den italienske spiller Franco Tongya er på vej væk fra klubben. Det melder Gijon-mediet FichajesSporting, der har over 10.000 følgere på Twitter.

Her kan det se ud til, at Sporting Gijon kan blive hans næste klub.

- Sporting vil forsøge at hente den 21-årige italienske kantspiller Franco Tongya, skriver de og peger på, at han har spillet på diverse af de italienske ungdomslandshold, ligesom han har fået sin opvækst på Juventus' akademi.

Tongya kom til OB i begyndelsen af denne sæson fra Marseille, og han har spillet med i 22 kampe for odenseanerne på tværs af Superligaen og pokalturneringen, hvor det i alt er blevet til to mål og to assister.

Selvom det for en offensivspiller ikke er imponerende tal, så lavede han et af årets flotteste scoringer, da han bankede en helt forrygende flugter i kassen i et opgør på hjemmebane mod AaB. Det kan ses i videoen i toppen af artiklen.

I denne sæson spillede Sporting Gijon med i den næstbedste spanske række, hvor de endte helt nede på 17. pladsen ud 22 mulige, og dermed undgik de nedrykning.

Tidligere er Tongya blevet nævnt i den sag, der har ramt Juventus. Læs mere om det her.