Se det flotte mål: Her snyder Henrik Hansen FC København for sejren

Superliga-testkampen mellem FC København og OB endte 2-2, efter OB-assistent Henrik Hansen scorede med et overlegent lob.

Han er blevet 40 år, har ikke spillet professionelt i flere år og er vant til at sidde på bænken ved siden af træner Jakob Michelsen, men OB-assistent Henrik Hansen måtte fredag i spillertøjet, da OB mødte FC København i en testkamp.

Assistenttræneren blev indskiftet i anden halvleg, og han viste cheftræner Jakob Michelsen, at der stadig er noget tilbage i tanken.

Med fire minutter igen af opgøret lavede "Kalle" Johnsson en dårlig clearing, og Henrik Hansen var kvik og tacklede bolden fra stopper Ragnar Sigurdsson. En mod en var med keeper Johnsson opdagede den 40-årige tidligere OB-, AC Horsens-, SønderjyskE, EfB- og Næstved-spiller, at målmanden var langt ude. Så han lobbede den stille og roligt i kassen til slutresultatet 2-2.