• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Sender AGF-flop til ny SL-klub - som ikke er AaB

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Angriberen får ikke meget spilletid i AGF, og der er flere Superliga-klubber, som kan bruge ham, mener Peter Sørensen.

Af Jacob Quvang

Sebastian Grønning var i centrum i sidste uge, da rygterne pludselig florerede om, at AGF ophævede hans kontrakt. Her blev han siden rygtet til AaB, der så sandelig har brug for en angriber. Rygterne om ophævelsen blev dog hurtigt skudt ned af AGF-sportschef Stig Inge Bjørnebye. 

Det er dog ikke vanskeligt at forestille sig, at Grønning kan søge videre fra AGF. For efter han kom retur til Danmark, har spilletiden været forbavsende lav i Århus-klubben, og han lader ikke til at være træner Uwe Röslers kop te. 

Står det til Viaplay-ekspert og tidligere Superliga-træner Peter Sørensen, så ligner AaB i så fald ikke den oplagte destination. Han peger i stedet for på Viborg. Det gør han i Viaplay-programmet 'Transfer'.  

- Ved nærmere eftertanke tror jeg, at hvis Grønning skal nogle steder, så tror jeg faktisk, at det bliver til Viborg. Det er så spørgsmålet, om AGF har den indsigt i eget niveau i øjeblikket. Jeg tror, at AGF vil ende i bundspillet. Til gengæld tror jeg ikke, de vil være så nervøse for at sende ham til Viborg, hvor de formentlig ikke vil få ham som kommende konkurrent. 

- Da han blev den første på holdkortet i Skive og i Viborg trivedes han med det og fik leveret langt over det, som jeg havde ventet fra ham og var stærk i sin position. Så stærk at han så kunne komme helt ud af Superligaen igen. Nu er han tilbage og er en periferi-spiller, og det trives han ikke med. Jeg tror godt, at han kunne være tiltrukket af at blive en førstevalgsspiller. Det kunne være i AaB, men det kunne også være i Viborg, forklarer Peter Sørensen.

Hans 'Transfer'-medekspert Kenneth Emil Petersen er dog af den overbevisning, at Grønning slet ikke forlader AGF i den nærmeste fremtid. 

Se snakken om den omdiskuterede AGF-angriber i afspilleren over artiklen.