• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SIF-angriber ude: Høj puls giver ubehag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborgs Wessam Abou Ali har været ramt af problemer i sin tid i Silkeborg IF - og det fortsætter.

Af Kenneth Jensen

Silkeborg IF gæster på søndag FC København i Parken, og når det går løs, er midtjyderne formentlig uden flere dygtige spillere.

Angriber Nicklas Helenius sad ude senest, og det ventes han også at gøre i den kommende kamp, og så er der også fortsat problemer for en af de andre angribere i form af Wessam Abou Ali. Det bekræfter spilleren over for Midtjyllands Avis.

Siden Wessam Abou Ali skiftede til SIF for et år siden, har han været plaget af mange skader, og det er nu ubehag, der holder den 22-årige frontmand fra banen.

- Jeg træner p.t. med i det omfang, som kroppen kan holde til. Når jeg dyrker fysisk aktivitet og får pulsen op, giver det nogle problemer, og jeg føler forskellige former for ubehag, siger Wessam Abou Ali til Midtjyllands Avis og fortæller, at han er ved at gennemgå en del undersøgelser.

Mens SIF altså er uden de to frontløbere mod FCK, kan man forvente at se Mads Kaalund fra start. I hvert fald er han til rådighed, efter han mod SønderjyskE måtte starte på bænken, da han først på kampdagen blev clearet til at spille, fordi han havde været nær kontakt til en coronasmittet person.

Joel Felix testede positiv for en uge siden og var ikke med mod SønderjyskE, men han er siden testet negativ og ventes at være med i kamptruppen. Om han spiller fra start, må tiden vise, da André Calisir spillede en glimrende kamp for SIF ved siden af Tobias Salquist i 0-0 opgøret mod SønderjyskE.

SIF er også uden de langtidsskadede spillere Oscar Hedvall og Milan Massop.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020