Superliga Oliver Okstrøm

Sigurdsson: Derfor gik andet FCK-ophold skævt

Sigurdsson: Derfor gik andet FCK-ophold skævt
Foto: Getty Images

Ragnar Sigurdsson har trukket sig tilbage og ser tilbage på karrieren.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere FC København-forsvarsspiller Ragnar Sigurdsson har fredag meldt, at han trækker sig tilbage fra professionel fodbold. Islændingen var i to omgange i dansk fodbold for københavnerne.

Den første var i perioden mellem 2011 og 2013, hvorefter han var tilbage igen i 2020. Den sidste er han ikke så glad for, fortæller Sigurdsson i et interview med det islandske medie Fotbolti.

- Jeg blev tilbudt meget gode kontrakter, men jeg valgte at tage til FCK, fordi jeg ville til et sted, som jeg kunne nyde. Så kom covid, og det var lidt sjovt. Jeg tror, at det er sandsynligt, at skiftet til FCK ville have været gået bedre, hvis det ikke havde været for epidemien, siger han og fortsætter:

- Af en eller anden grund kom glæden ikke i FCK, og så tog jeg til Ukraine, hvor jeg kendte træneren personligt, lyder det fra Sigurdsson, som også her må erkende, at dét ophold endte forfærdeligt.

Det var i øvrigt i Rukh Lviv.

Islændingen fortæller derudover, at han besluttede sig for at stoppe efter at have boet i København i fire-fem måneder uden at lave noget.

Ragner Sigurdsson har tidligere fortalt meget mere om tiden i dansk fodbold. Læs mere om det her.