• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Silkeborg-boss åbner for Helenius-salg

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Silkeborg-sportschef Jesper Stüker vil ikke afvise et salg af Nicklas Helenius, men der er mange faktorer, der spiller ind i overvejelserne.

Af Lars Gram-Hanssen

Nicklas Helenius har været guld værd for Silkeborg i både denne og sidste sæson, men klubben fra Søhøjlandet vil ikke afvise et salg af topscoreren. 

Sådan lød det fra Silkeborg-sportschef Jesper Stüker i TV3 Sports optaktsstudie til eftermiddagens Superliga-kamp mellem Viborg og Silkeborg. Her blev Stüker således spurgt direkte, om man i Silkeborg kunne være åbne for at sælge Nicklas Helenius, der i sidste sæson blev topscorer i Superligaen. 

- Det vil jeg sige, at det kunne vi godt være. Det er jo en kynisk beregning, en svær beregning. For hvad er det, vi spiller om, og hvad er der af økonomi i hele det her efterår og den sæson, vi går ind i? I forhold til top seks eller at vinde nogle kampe i Europa League eller Conference League, lød svaret således fra Jesper Stüker. 

- Men hvis vi synes, at der er en pris, der ligesom modsvarer det, vi vurderer, at det er værd, så kan vi godt sælge en spiller, ligesom vi har solgt Rasmus [Carstensen, red.]. 

Fredag kunne B.T. afsløre, at Brøndby 'går benhårdt efter' at hente den 31-årige Nicklas Helenius, som Silkeborg angiveligt kræver mellem 11 og 15 millioner kroner for. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.