• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Silkeborg driller FCM: Danmarks dyreste midterhold

Foto: Getty Images

I Silkeborg vil man gøre alt for at slutte sæsonen godt af, fortæller Kent Nielsen.

Af Oliver Okstrøm

Sæsonen er ved at gå på hæld for Silkeborg, som hverken kan nå det ene eller det andet mere. Men der er dog alligevel noget at sætte sig op til, når klubben skal møde det, som de kalder 'Danmarks dyreste midterhold' på deres hjemmeside.

Samme sted kan SIF-cheftræner Kent Nielsen da heller ikke undgå at nævne det med det dyre.

- Vi vil gøre alt for at slutte sæsonen godt af. I første omgang hjemme mod FCM. Det er et stort og dyrt hold samtidig med, at det er vores lokalrivaler, så det kunne ikke være en bedre modstander i vores situation i sæsonens sidste hjemmekamp, lyder det fra Kent Nielsen.

Derudover slår han fast, at der er revanche til gode for de første 20 minutter mod FC Midtjylland i den første kamp i kvalifikationsspillet, hvor 'ulvene' grundlagde deres sejr, som man også kan se i videoen i toppen af artiklen.

Derudover skal man ikke regne med den store rotation på Silkeborg-holdet, selvom de ikke længere har noget at spille for.

- Nej, ikke så længe andre hold er afhængige af vores resultater. Så stiller vi så konkurrencedygtigt som muligt af respekt for turneringen. Vi går efter at vinde og komme så stærkt ind i næste sæson muligt, fortæller Silkeborg-træneren.

FC Midtjylland vil med en sejr sikre sig syvendepladsen og dermed en playoff-kamp om en plads i Conference League i næste sæson.

Der er desuden udsigt til en række spillere snart er fortid i Silkeborg. Læs mere om det her.