Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg IF køber AaB-spiller

Silkeborg IF har hentet Andreas Poulsen på en permanent aftale.

Silkeborg IF får også glæde af Andreas Poulsen i de kommende sæsoner.

SIF har nemlig købt venstrebacken, som klubben i denne sæson har haft lejet i AaB, og udstyret ham med en treårig aftale. Det meddeler begge klubber torsdag formiddag.

- Efter et lidt urytmisk karriereforløb for Andreas, har det været naturligt, at han skulle ind i et godt, kontinuerligt forløb, for at genfinde det niveau, som han tidligere har vist. Vi har set en klar opadgående formkurve især i dette forår, og vi tror på, at denne udvikling kan fortsætte.

- Andreas er en teknisk dygtig spiller med rigtig gode pasningsfærdigheder og han er med til at give rytme i vort offensive spil, hvor vi også i større og større grad har set ham bidrage på den sidste, offensive tredjedel. Så vi er optimistiske i forhold til at Andreas er en del af fremtiden i SIF, siger sportschef i SIF, Jesper Stüker, til klubbens hjemmeside. 

AaB hentede Andreas Poulsen i Mönchengladbach i sommeren 2022, men efter én sæson i Nordjylland blev han sendt til Silkeborg. Og her fortsætter han så nu på en permanent aftale.

I SIF har han kæmpet med Lubambo Musonda om spilletiden, men gambierens lejeaftale udløber også denne sommer, så måske er der udsigt til mere spilletid.