Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg-profil vil væk fra klubben i dette transfervindue

Silkeborgs anfører vil væk, da han ikke spiller på sin foretrukne position.

Svenn Crone har i lang tid efterlyst et klubskifte, og det gør han også i dette transfervindue, fastslår den tidligere Brøndby-spiller over for Midtjyllands Avis.

Den 25-årige back har i denne sæson båret anførerbindet for Superliga-nedrykkerne, men hvis det står til Svenn Crone, skal Silkeborg IF altså snart finde en ny kaptajn til at styre tropperne på banen. Crone har spillet hele sæsonen på venstre back, da konkurrenten Rasmus Carstensen har sat sig på favoritpositonen højre back.

Læs også:Tipsbladet erfarer: Silkeborg henter forsvarsspiller hos ligarivaler

Så nu er ambitionen at finde en ny klub inden transferdeadline 1. februar.

- Ja. Det er det nok. Jeg vil gerne spille højre back, og der kan udsigterne godt virke lange i forhold til Rasmus, som har gjort det godt. Men hvis der ikke sker noget, er det jo bare sådan, det er. Så må jeg arbejde videre og blive ved med at kæmpe for en plads på holdet, siger Svenn Crone Midtjyllands Avis.

Læs også:SIF-anfører tilbage efter coronasmitte: Har mistet smags- og lugtesans

Den tidligere Brøndby-spiller fik coronavirus i starten af november og missede derfor et par kampe, men ellers har han været fast mand for Silkeborg IF, der overvintrer som nummer tre i 1. division.

Svenn Crone kom til Silkeborg IF i sommeren 2018. Hans kontrakt udløber til sommer, så dette transfervindue er sidste chance for SIF, hvis klubben skal score en transfersum på backen. 

Læs også:Svenn Crone stikker til sin chef: Jeg er ikke blevet fair behandlet

Læs også:Randers-spiller hankede op i sig selv efter skrækkamp: Det var så pinligt