• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Kenneth Jensen

Tipsbladet erfarer: Silkeborg henter forsvarsspiller hos ligarivaler

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger henter 1. divisionsklubben Silkeborg IF forsvarsspiller Tobias Salquist retur. Han spillede senest i Hobro IK.

Af Ole Hoffskov & Kenneth Jensen

Han fik sit gennembrud i Silkeborg IF, og nu er stopper Tobias Salquist, 25 år, tæt på at være tilbage i det midtjyske.

Tipsbladet.dk erfarer, at oprykningskandidaterne skriver kontrakt med forsvarsspilleren, der spillede efteråret hos ligakonkurrenterne fra Hobro og var i dialog om en forlængelse af den aftale, der løb ud 31. december.

I Hobro var Salquist fast mand og scorede også tre gange for Peter Sørensens mandskab fra 1. division, men nu vender han tilbage til Silkeborg, der ligger bedre til i samme række og fortsat håber og tror på oprykning.

Læs også:Gratis om lidt: Jeg vil sindssygt gerne spille Superliga igen

Midtstopperen erstatter Frederik Alves Ibsens plads i truppen. Alves Ibsen blev i starten af transfervinduet solgt til Premier League-klubben West Ham United.

Tobias Salquist spillede i alt 51 førsteholdskampe for SIF, inden han i 2018 fra Silkeborg til Waasland-Beveren. Siden var han i Lillestrøm, inden han i efteråret vendte tilbage til Danmark.

Til tipsbladet.dk sagde forsvarsspilleren for et par uger siden, at pilen pegede mod et exit fra Hobro, men at beslutningen ikke endegyldigt var taget.

Læs også:Midtstopper overvejer forlængelse i Hobro: Det kan jeg bestemt godt se

- Jeg er enormt sulten - jeg har aldrig været mere sulten. Jeg vendte hjem til Danmark på grund af min familie, og fordi min kæreste og jeg skulle være forældre. Vi har nu fået en dejlig datter, og jeg har fået helt styr på mine tanker, så jeg er fuldstændig klar til at give den gas. Jeg har gjort en masse tiltag på det personlige plan. Jeg har arbejdet med det mentale, og jeg har haft en kostvejleder og en personlig træner tilknyttet. Så må vi se, hvor jeg skal spille i det nye år, sagde Tobias Salquist.

Silkeborg har dermed lukket de huller, der var i truppen. Udover Salquist har man også hentet Nicklas Helenius til angrebet og Patrik Gunnarsson til målet.

Klubben fra Søhøjlandet har syv point op til Esbjerg og Viborg, der ligger på de to oprykningspladser. Hobro er nummer seks - 10 point efter SIF.

Læs også:EfB snublede mod Kolding: Hobro tog flot sejr mod HB Køge

Læs også:Hobro jagter stadig første sejr i 1. division: Blev sat på plads af Vendsyssel

Læs også:Forventer ikke flere handler i Hobro: Budgettet må ikke overskrides

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus