Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg reagerer: Vil gøre Salquist til lønkonge

Silkeborg-ledelsen har nu givet Tobias Salquist et kontrakttilbud, der vil gøre ham den mest løntunge spiller i klubben.

Tobias Salquist har på det seneste været ude med en melding om, at han meget gerne vil væk fra Silkeborg. Det har klubben reageret på med et stærkt kontrakttilbud, som vil gøre ham til den bedstbetalte i klubben nogensinde.

Det fortæller SIF-direktør Kent Madsen i et interview med Viaplay.

- Det vil jeg ikke. Det er jo lønforhold, og det snakker vi ikke om. Vi ved jo godt, at vi ikke er lønførende i Superligaen. Vi er ikke et sted, hvor man tjener en kæmpe løn. Men set i en Silkeborg-kontekst, så er det et stort tilbud og som sagt det bedste, vi har givet, siger han og fortsætter:

- Og du skal jo huske på, at når Tobias' nuværende aftale udløber, så er han cirka 30. Jeg kan ikke huske, om han er fyldt 30 inden, men det er deromkring. Og det vil sige, at det vi har givet ham forlængelsestilbud til, så er han henomkring 33. Det synes vi faktisk er ret flot, lyder det fra Silkeborg-direktøren.

Han vil dog ikke ud med, hvad prisen skulle være på Salquist, som har været sat i forbindelse med den amerikanske klub Chicago.

Vi har det sådan med de beløb, at det siger vi faktisk aldrig, siger Kent Madsen, som dog slår fast, at man endnu er langt fra den pris, som de gerne vil have for Salquist.

Salquist pegede senest på, at han mener, at han var blevet lovet et skifte i sommeren 2023. Læs mere om det her.