• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM'er missede stort skifte: 100 procent nederen

Foto: Getty Images

Aral Simsir kan dog godt se, at en fremtid i FC Midtjylland er godt nok.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjyllands 19-årige guldæg Aral Simsir var i vinterens transfervindue - som først lukkede i Tyrkiet tirsdag aften - sat i forbindelse med topklubben Trabzonspor. Dog kunne de to klubber ikke blive helt enige, og så faldt handlen til jorden.

Her var der ellers tale om et skifte til 19 millioner kroner - men betalingen af de penge kunne man ikke finde en løsning på, som begge parter var med på.

For Simsir selv var det en udfordring at følge med i, hvordan handlen strakte sig. Det fortæller han om i et interview med tipsbladet.dk, hvor han ser tilbage på hele forløbet. Han er dog også bevidst om, hvad der er vejen frem for ham.

- Det var 100 procent virkelig nederen, men det er nok bedst sådan her. At jeg bliver her og knokler røven ud af bukserne og kommer mere ind omkring førsteholdet. Få trænet en masse og udviklet mig endnu mere, fastslår den unge spiller.

Kort efter handlen faldt igennem var der også en stor opgave på menuen for angriberen, som spillede en afgørende rolle i 3-2-sejren over Club Brugge i UEFA Youth League onsdag eftermiddag. Derfor krævede det noget at få sig løftet op igen.

- Det har været hårdt mentalt. Den lukkede først i går. Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne for at lægge det fra mig, men det var virkelig svært. Særligt fordi der kun gik 16 timer, og så var der et stort opgør mod Brugge, fortæller Simsir, som heller ikke regner med, at det er sidste gang, at han kommer i sådan en situation.

FCM-stjernefrøet fortæller derudover, at det har været første gang, at der var et officielt bud på ham, og at det var noget, der var med til at motivere ham til at begynde med. 

- Jeg fik sådan et boost - men henad vejen forsøgte jeg at lægge det fra mig og koncentrere mig om træningerne. Så kom det på banen igen, og begyndte jeg tænke endnu mere på det, fordi jeg kom tættere på at komme væk. Det var helt klart svært, men det er en del af fodbold, så jeg blev nødt til at lægge det fra mig, så jeg kunne give alt, hvad jeg har. Både i dag (mod Brugge) og med træningen med Superliga-holdet, lyder det fra Aral Simsir.

Endvidere fortæller Simsir, at der også har været andre klubber på spil, men at det ikke er blevet til officielle bud. 

Han stod selv for målet til 2-2 efter en vild dribletur i Brugge-feltet.

- Det er jo noget, jeg kan. Uden at lyde alt for arrogant. Det er ikke første gang og forhåbentlig ikke sidste gang. Jeg får bolden med en mand i ryggen og kommer forbi ham, kommer forbi to spillere mere - og lige en spiller mere. Og så banker jeg den ind, forklarer en smilende Aral Simsir.

FCM skulle igennem et flot comeback for at komme videre. Læs mere om kampen her.