Video : Tipsbladet
Superliga

Simsir plaget af stolpeskud: Virkelig irriterende

Aral Simsir slår dog fast, at de stadig tror på det i FCM.

FC Midtjylland spillede 3-3 i en forrygende kamp på udebane mod FC Nordsjælland. Det betyder, at midtjyderne har smidt to point i mesterskabskampen, hvor Brøndby nu ligger på førstepladsen á point med FCM, men med en bedre målscore.

Dermed skal FCM ud og have flere point end Brøndby i næste runde, der er den sidste i denne Superliga-sæson. I et interview med Viaplay slår FCM's Aral Simsir dog fast, at han ikke vil se det sådan, at mesterskabet er på vej væk for dem.

- Det er sådan, vi helst ikke vil tænke. Der er en ny finale på søndag, og vi skal gøre alt, hvad vi kan for at vinde. Det er også det, som kendetegner os i FC Midtjylland, at vi altid tror på det og aldrig giver op. Så jeg håber bare på, at vi giver den max gas på søndag, og så må vi se, hvad der sker derefter, fortæller Simsir.

Han kommer desuden ind på de to Franculino-mål, som FC Midtjylland fik annulleret for offside, ligesom han selv ramte stolpen i slutningen af kampen, som kunne have sikret dem sejren.

Det er noget, som vil komme til at blive spillet igennem inde i hovedet på ham, erkender Simsir.

- 100 procent. Det kan jeg ikke lægge skjul på, hvis jeg skal være ærlig. Det er virkelig irriterende. At komme ind og kunne have afgjort det, det ville have betydet meget for mig og for holdet, men sådan er det engang i mellem, siger han og fortsætter:

- Det går ikke altid, som man vil have det. Vi må bare se fremad og op med hovederne og gøre alt, hvad vi kan på søndag, lyder det fra Aral Simsir.

I sidste spillerunde skal FC Midtjylland møde Silkeborg, mens Brøndby skal spille mod AGF.