Video : Tipsbladet
Superliga

Simsir: Vidste jeg ville score på frisparket

FC Midtjyllands Aral Simsir var efter lørdagens træningspas sikker på, at han nok skulle score. Lidt af æren gives videre til Gustav Isaksen.

FC Midtjylland vandt søndag med 2-0 over Silkeborg, hvor det første FCM-mål i kampen blev sat ind på et direkte frispark fra Aral Simsir. Det skud gik ikke overraskende ind, hvis man spørger ham selv.

Det fastslår han i et interview med TV3 Sport.

- Jeg vidste godt, at jeg ville score på frisparket, hvis jeg skal være ærlig. Jeg havde nogle gode frispark til træning i går. Men jeg vil også sige, at Gustav (Isaksen red.) spiller en stor rolle i det. Han er så dejlig at give mig den, og det giver mig en masse selvtillid, at han gør det. Jeg sparker den sgu bare ind. Der er ikke så meget der, fortæller Aral Simsir

Selv peger han også på, at han er klar til at være fast frisparksskytte i FCM, men at det nok er Isaksen, der har den.

- Han er nok bedre, erkender Simsir.

Han ser da også, at FC Midtjylland er tilbage i guldkampen efter, at de i sidste sæson endte som nummer syv i tabellen.

- 100 procent, 100 procent. Der er meget mere i vente. Det her er kun starten og efter flere kampe skal vi nok vise, at vi har et meget højere niveau end det her, siger han og fortsætter:

- Uanset om vi har haft en dårlig sæson eller ej, så vil vi spille efter efter mesterskabet, og det vil vi gøre igen i år, fortæller FCM-målscoreren.

Målet til 1-0 kan ses i toppen af artiklen.

Han fik da også godt med rosende ord efter kampen. Læs mere om det her.