• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Situ og Johannessen også færdige i AGF

Situ og Johannessen også færdige i AGF

Darnel Situ er færdig i AGF sammen med David Cortes, Arthur Sorin, David Devdariani, Marcus Solberg og Kasper Povlsen. Nicolai Johannessen vil også væk.

Af Ole Hoffskov

Der kommer til at ske en stor udrensning i AGF frem mod næste sæson, hvor Aarhus-klubben er tilbage i Danmarks fineste fodboldselskab.

David Cortes, Arthur Sorin, David Devdarianis, Kasper Povlsen og Marcus Solberg forlader med sikkerhed klubben, og nu går Nicolai Johannessen i de samme fodspor. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har ikke fået ret meget spilletid i denne sæson, og derfor vil han væk i det kommende transfervindue, selv om hans aftale med AGF løber resten af 2015.

Læs også: AGF tilbage i Superligaen takket være Vejle

- Jeg ser ikke mine chancer i AGF som særlig store. Nu rykker vi op i Superligaen, og der skal forstærkes i alle kæder, så jeg kommer nok endnu længere væk fra holdet, end jeg er nu, hvilket jeg ikke er interesseret i, så jeg har sat min agent i gang med at kigge efter noget nyt, siger Nicolai Johannessen til AGFFAN.dk.

AGF meddeler desuden på klubbens hjemmeside onsdag eftermiddag, at Darnel Situ forlader klubben efter denne sæson.

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

AGF har åbnet foråret med to sejre i to kampe, og nu venter en meget svær modstander i FC Midtjylland, der ligeledes ...

Mere Superliga

Fokus