• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Skifte på vej? Roony har fået stjerneagent

Foto: Getty Images

Roony Bardghji har fået ny agent, idet FC København-stjernen fremover bliver repræsenteret af Christian Emile fra CAA Base.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter sejrsmålet mod Manchester United er mange storklubber blevet meldt interesseret i Roony Bardghji, og noget tyder på, at FC København-juvelen snart kan være på vej mod et stort klubskifte. 

I hvert fald er det nu kommet ud, at Roony Bardghji har skiftet agent. På Instagram bekræfter Christian Emile fra agentvirksomheden CAA Base, at han er ny agent for FC Københavns svenske stortalent. 

- Stolt over at repræsentere Sveriges fineste eksportvare siden Zlatan og et af fodboldverdenens mest spændende talenter, Roony Bardghji, skriver Christian Emile. 

Christian Emile har også udtalt sig om Roony Bardghji til transferjournalisten Fabrizio Romano. 

- Han er et af de mest spændende talenter i verden, og han er svensk fodbolds fremtid efter Zlatan. Det er naturligt, at store klubber følger ham, lyder det fra Emile, der ikke kan svare på, hvornår FC København-stjernen kan tage det næste skridt i karrieren. 

- Det er for tidligt at sige noget om, men én ting er sikker. Du kan godt vænne dig til at se Roony optræde på den største scene. 

Blandt CAA Bases øvrige klienter finder man folk som James Maddison, Kingsley Coman, Heung-min Son, Richarlison, Raphäel Varane og Kyle Walker. 

Roony Bardghji var tidligere repræsenteret af Ahmed El Ali. 

Tipsbladet tog i sidste uge et nærmere kig på, hvad FC København kan ende med at sælge Roony Bardghji for. Det kan du læse om HER