Video : Tipsbladet
Superliga

Skiftede til AGF: Venner skulle lige sluge pillen

Ikke alle midtbanespillerens kammerater var lige forstående over for, at han skiftede til AGF denne sommer.

Han vendte hjem til dansk fodbold i sommer for at spille for AGF, og for flere af Mads Emil Madsens venner skulle det skifte lige sluges. Det fortæller “De Hviies” midtbaneprofil i et interview med Århus Stiftstidende.

Mads Emil Madsen startede karrieren i Silkeborg IF, hvor han spillede indtil 2020, og hos SIF-fans er AGF ikke ligefrem en populær klub. Eksempelvis fortalte den erklærede SIF-fan Lars Lilholt til Tipsbladet, at han udbrød “satans også”, da han hørte om Madsens skifte til AGF denne sommer.

Og Lilholt er ikke den eneste SIF-fan, der ikke var helt tilfreds med Madsens valg.

- Jeg har hørt for det fra mine venner. Der var nogle, der ikke var lige så forstående som andre. Jeg har nogle kammerater, der er relativt die hard SIF-fans, og de skulle lige sluge pillen. Men de kunne selvfølgelig godt forstå mig, da jeg forklarede dem hvordan det hang sammen. Men det er ikke alle, der er lige tilfredse med det, fortæller Mads Emil Madsen til Århus Stiftstidende.

Søndag får Mads Emil Madsen et gensyn med sin gamle hjemmebane, JYSK Park, når han og holdkammeraterne i AGF gæster Silkeborg IF i den danske liga. Den kamp sparkes i gang klokken 18.00.

Læs Tipsbladets optakt til kampen her