• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Skotsk klub håber på permanent aftale med AaB-flop

AaB-angriber Pavol Safranko figurerer ikke i klubbens planer for fremtiden, og når lejeaftalen med Dundee United løber ud, håber den skotske klub på at lave permanent aftale.

Af Kenneth Jensen

Pavol Safranko har ikke haft den store succes i AaB og blev før denne sæson udlejet til Dundee United - her har han til gengæld haft pæn med succes, og nu håber skotterne på at kunne gøre lejeaftalen til en permanent aftale.

Det er det skotske medie Courier Sport, der fortæller, at Dundee United håber på at kunne lave en aftale med AaB om angriberen, der ikke har en fremtid i den danske klub.

Pavol Safranko, 24 år, har scoret 11 gange i 28 kampe i alle turneringer for Dundee United.

Angriberen fik et år i AaB, som han skiftede til i sommeren 2017, men han var særdeles uskarp i den danske Superliga, hvor han i 30 kampe alt i alt bare lavede to mål.

Han har kontrakt med det danske mandskab frem til sommeren 2021, så det er nok også i AaB's interesse, at han finder et andet sted at spille fodbold fremadrettet - specielt fordi AaB virker til at være godt sat på de forreste pladser med folk som Lucas Andersen og Tom van Weert.

Dundee United ligger nummer to i den næstbedste skotske række og kæmper altså om at komme tilbage i den bedste række.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.