Video : Tipsbladet
Superliga

Skrev ny kontrakt med FCK: Stort øjeblik i mit liv

FC Københavns unge offensivspiller Roberto Risnæs har haft en god sæson på U19-holdet og håber at kunne tage næste skridt i den kommende sæson.

Roberto Risnæs.

Det kan godt være, du ikke har hørt navnet før, men det kommer du måske til mange gange fremover. Den 17-årige offensivspiller er ét af de talenter, man tror rigtig meget på i FC København, og derfor forlængede klubben tidligere på året hans kontrakt.

- Det var stort for mig at forlænge med FCK. Jeg har spillet i FC København, siden jeg var lille, så at forlænge med min barndomsklub var et stort øjeblik i mit liv. Det er selvfølgelig også et stort skulderklap fra klubbens side, siger Roberto Risnæs til Tipsbladet.

Det skulderklap har Risnæs blandt andet gjort sig fortjent til via gode præstationer i U19-Ligaen og UEFA Youth League, hvor det blev til en scoring mod den tyrkiske storklub Galatasaray.

- Det var vildt for mig at spille Youth League som U17-spiller, og så fik jeg tilmed scoret et mål. Det var fantastisk, siger Roberto Risnæs og tilføjer:

- Jeg har været en del af U19-holdet siden, at vi kom tilbage fra juleferie, og det var et stort skridt for mig. Jeg har fået masser af spilletid, og det er jeg meget taknemmelig for - jeg føler også, jeg har leveret nogle gode præstationer.

Offensivspilleren håber at kunne tage næste skridt i sin udvikling i den kommende sæson.

- I næste sæson vil jeg gerne være endnu mere dominerende i U19-Ligaen. Jeg vil gerne lave nogle mål og assists og virkelig sætte mit præg på den liga. Og så håber jeg selvfølgelig, at jeg også får chancen for at træne med førsteholdet, siger han.

I øjeblikket er Roberto Risnæs samlet med det danske U17-landshold, der er på vej til EM på Cypern, og FCK-talentet har tårnhøje ambitioner med til øen i Middelhavet.

- Jeg glæder mig, og jeg ser frem til, at vi kan gå hele vejen for Danmark og forhåbentlig tage EM-pokalen med hjem. Vi har en forventning om, at vi kan gå hele vejen.

Roberto Risnæs har rødder i Chile, men er født og opvokset i Danmark.