• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Skuffet AaB’er: Det føles som et lavpunkt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mandagens nederlag til AGF føltes som et lavpunkt i sæsonen for AaB.

Af Victor Risager

Der var skuffelsen at spore i AaB-lejren efter mandagens kamp mod AGF.

Det endte nemlig med en 1-0-sejr til de århusianske værter på Ceres Park i en kamp, hvor AaB efter en flot start på sæsonen indkasserede deres blot tredje nederlag i Superligaen i indeværende sæson. 

Og nederlaget til klubben fra Aarhus føles som et lavpunkt i sæsonen, lyder det fra Kristoffer Pallesen over for TV3 Sport efter kampen.

- Det er en dårlig fornemmelse. Det siger sig selv. Men også fordi det er ikke den her måde, vi vil spille fodbold på. Vi er ikke tro mod vores identitet i dag. Det var et spørgsmål om stilarter i dag. Vi vil noget, AGF vil noget andet, og det bliver på deres præmisser, hvor det er så intenst og fysisk. Vi ville jo gerne have spillet rundt om alle de tacklinger og dueller, som de kommer i, men det gør vi ikke. Det er måske et lavpunkt i vores sæson, fordi der har været så mange højdepunkter.

- Der er heldigvis ikke så mange at tage af, så lige nu føles det som et lavpunkt, siger Kristoffer Pallesen til TV3 Sport efter kampen.

Trods nederlaget holder AaB dog fast i tredjepladsen i Superligaen. De er á point med Randers FC og har fire point op til FC København, der er på andenpladsen i ligaen.

Her kan du læse tipsbladet.dk's analyse af kampen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020