• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Hvad havde han regnet med?

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem AGF og AaB.

Af Victor Risager

AGF - AaB 1-0
Frederik Brandhof, 1-0 (45.+)

Kampens bedste
AGF

Eric Kahl ligner mere og mere et fremragende køb af AGF. Den blot 20-årige svenske back leverede endnu en stærk præstation mod AaB. Især defensivt spiller han med stor autoritet og vinder en stor del af sine dueller. Han kommer også fint med fremad, selvom ikke alt lykkedes mandag. Også målscorer Frederik Brandhof og Mustapha Bundu leverede store indsatser.

AaB
Det er svært at pege på AaB’s bedste, for ikke mange gjorde sig til, men Rasmus Thelander gjorde en del fine ting. Han vandt som vanligt en del dueller, stod for en håndfuld clearinger og var en stærk mand i forsvaret.

Kampens værste
Jon Dagur Thorsteinsson leverede egentlig en fin præstation, men en enkelt aktion skal nævnes her. Der var nemlig knap spillet tre minutter, inden islændingen fik et gult kort, og det var ganske enkelt en dumt advarsel. Han forsøgte nemlig at genskabe Maradonas “Guds hånd” og tog bolden videre med hånden. Det blev selvsagt spottet og kostede et gult kort. Med VAR i Superligaen var den nok heller ikke gået, hvis han havde taget den med og scoret, så man kan spørge sig selv: Hvad i alverden havde han regnet med?

Kampens detalje
Der var fart på i første halvleg, og der blev i den grad gået til makronerne. Begge hold begik flere frispark, og efter kun 25 minutter var der allerede uddelt fire gule kort! Kortfesten fortsatte dog ikke, og kampen sluttede med seks gule kort. Men efter den første halvleg virkede det næsten utænkeligt, at det skulle slutte med 22 mand på banen.

Man må også nævne stemningen på Ceres Park, hvor der var fyldt og godt smæk på fansene. Det pryder Superligaen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020