• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Skuffet Viktor Fischer: Helt naturligt, at vi bliver frustrerede

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Viktor Fischer mener, at FC København gør det svært for sig selv ved at komme bagud.

Af Victor Risager

FC København kunne gå til landskampspause med en sejr i baggagen efter en svingende sæsonstart, men de kunne ikke tage en ny sejr, da de søndag aften tog imod AaB.

I stedet indkasserede københavnerne deres tredje nederlag i denne Superliga-sæson, efter at AaB vandt 2-1. Nordjyderne var foran med to mål ved pausen, og især det faktum ærgrer Viktor Fischer.

- Vi gør det svært for os selv ved at komme bagud. 0-1 er svært, og så kommer vi bagud 0-2. Så skal vi score tre i anden halvleg, og så er det en lang kamp. Det dummede vi os ved.

- I dag gør vi det bare svært ved os selv. At vi kommer bagud 2-0, gør det svært, og så bliver det opad bakke og så skal man spille mod en bus, der er parkeret. Det er bare svært, men det er også for dårligt, at vi kommer i den situation. Jeg har ikke rigtig ord lige nu, jeg er meget skuffet, siger Viktor Fischer til TV3+ efter kampen.

Kantspilleren afviser samtidig, at det er ekstra skuffende, fordi man skulle bevise sig ovenpå fyringen af Ståle Solbakken.

- Jeg synes ikke, at det er det. Det er helt naturligt, at vi bliver frustrerede over en dårlig præstation. Der er for mange tekniske fejl. Det gælder alle. Vi har også mange gode ting, men det nytter ikke noget. Det er nul point igen, og vi må kigge fremad endnu engang, siger han.

FC København skal i næste spillerunde møde AGF på udebane. Inden den kamp har de fire point efter fem runder.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus