• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SL-stortalent ramt: Jeg har mærket ensomheden

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det norske stortalent Sindre Walle Egeli har haft en svær tid i Danmark og FC Nordsjælland på grund af en skade.

Af Kenneth Jensen

En skade har sat en stopper for det norske stortalent Sindre Walle Egeli i en del af denne sæson.

Den nu 16-årige nordmand har haft det lidt svært siden skifte fra Sandefjord, og det skyldes en overbelastning i lysken, fortæller han til norsk Eurosport.

I sommer valgte han at skifte til FC Nordsjælland, selv om der også var interesse fra både FCK og PSV, men det har spillemæssigt været en blandet omgang. Han har leveret med 11 mål på U19-holdet, men på grund af skaden, har han bare spillet 13 kampe for FCN - og bare et opgør siden april.

Og det har også sat sine spor uden for kridtstregerne, hvor det har været en anelse svært, når man som ung kommer til et nyt land.

- Det er selvfølgelig meget kedeligt at være skadet. Og det kan man mærke, når man bor alene i udlandet, for her er ikke så meget at lave udenfor fodbolden. Det har været ekstra tungt. Men jeg skal bare være arbejde hårdt og se positivt på fremtiden, siger den 16-årige kantspiller til Eurosport.no.

Han fortæller, at han intet har at udsætte på tiden i FCN, hvor han nu er tilbage i træning. Han nyder træningen og miljøet, der er udviklende. 

Så det er uden for banen, at han har haft det svært.

- Ja, det lægger jeg ikke skjul på. Jeg har ofte mærket ensomheden. Det er hårdt at være 16 år og i en udenlandsk klub, siger stortalentet.

Selv om det personligt har været lidt svært, er han fast besluttet på at vise sit store talent og slå igennem i FCN. Og han mener da også, at han er tæt på at være omkring førsteholdet i den norske klub.